Participăm la Webstock!

     În cazul în care nu ştiaţi, vineri, 30 septembrie 2016, suntem la JW Marriott Grand Hotel-Bucureşti pentru că participăm la cea de-a noua ediţie a Webstock, cea mai importantă conferinţă dedicată social media din România. Ne bucurăm că am primit acceptul organizatorilor, iar pentru ce-al de-al doilea an consecutiv suntem bloggeri acreditaţi. Se organizează frecvent astfel de evenimente, dar pentru noi, din lipsă de timp sau din alte considerente nu le-am putut onora.

     Ne-am simţit foarte bine prima dată la Webstock, am cunoscut oameni interesanţi, am profitat de toate privilegiile care au venit la pachet cu invitaţia şi păstrăm tradiţia. Anul acesta ne-am înscris din timp pentru că ştiam ce ne dorim şi abia aşteptăm să ne facem intrarea… pe tocuri 🙂 Vom purta cu mândrie ecusonul şi ne vom asigura că voi veţi fi alături în cele mai importante momente ale conferinţei.

     Am aflat că au fost anunţaţi primii speakeri, iar în curând vor urma şi alţii, asa că dacă doriţi să ne fiţi alături, vă invităm să urmăriţi evenimentul live pe site sau pe reţelele sociale. Sunt ultimele zile de înscrieri, mai aveţi încă o şansă dacă doriţi să participaţi. Dacă nu sunteţi interesaţi, atunci puteţi vota Online Personality of the Year şi să susţineţi preferatul. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi în aplicatie şi să votaţi. Câştigătorii de la toate categoriile vor fi anunţaţi în cadrul Galei din 30 septembrie, la JW Marriott. Dacă îţi face plăcere, puteţi solicita gratuit o invitatie la gală.
Acest eveniment n-ar fi posibil fără sprijinul partenerilor.  Webstock este un eveniment organizat de Evensys şi Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen şi Siviero Maria.

  Vă invităm să ne cunoaştem. Haideţi şi voi!

12 COMMENTS

  1. Ma bucur pentru voi! 🙂 Mi-ar placea tare mult sa fiu acolo sa va sustin, dar cum nu pot.. Insa, va urez sedere placuta! 😀

  2. Felicitari si multa bafta! Eu sunt tocmai in capatul celalalt al tarii, asadar nu am cum sa fiu acolo fizic, insa ma sustin moral. locco_smiley_37

  3. Vă susțin cu gândul, cu inima și cu sufletul. Fizic sunt departe. Mult succes, distracție plăcută și ședere plăcută.

  4. Felicitari ! Sunt alaturi de voi cu sufletul si gandul. Astept impresii dupa. Sa va simtiti cat mai bine si sa va bucurati din plin de fiecare clipa. Felicitari organzatorilor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.