Pentru că George e… smart

    Era greu să te ridici la așteptările ei. Întotdeauna îi spunea lui George că nu e suficient de smart încât să o facă fericită. Într-o seară de septembrie, ea văzu la televizor lansarea smartphone-urilor iPhone 8 și iPhone 8 Plus.
    – Cât de mult mi-aș dori și eu un iPhone Apple, a suspinat ea privind cu reproș spre George.
   N-a mai fost nevoie de nicio explicație. Pentru George, orice cuvânt lansat de soacră-sa era o poruncă. Nerostită, desigur… dar tot poruncă era.
   Zis și făcut. Ca într-o poveste, George trecu prin multe încercări… dar la finalul zilei, sosi acasă… cu un iPhone 8. Ecran OLED, chip A11… fotografii care nu cunosc ideea de rid… și cu toate acestea, după câteva minute de euforie, soacra lui George scăpă iPhone-ul de la etajul trei. Cu ochii injectați de furie, ea se întoarse spre unicul vinovat al tuturor problemelor sale: George!
   Era seară și o ploaie necruțătoare se așternu peste oraș și peste iPhone-ul care rămăsese acolo, inert, cu display-ul făcut țăndări.
   Dar… nu era totul pierdut. A doua zi, George trecu din nou prin cele mai crunte încercări, iar seara se întoarse acasă cu un iPhone 8 Plus. Soacra sa radia de fericire, Ieși în balcon să-și facă un selfie cu noul său iPhone. Acesta era și mai performant decât primul. Fotografiile se încărcau pe rețelele de socializare cu viteza luminii, calitatea acestora făcu ca mii de like-uri să apară la poze în doar câteva secunde. Extaz maxim! Nimeni în oraș nu mai avea iPhone 8 Plus… doar soacra lui George. Într-un moment de euforie, iPhone-ul îi alunecă și căzu de la etajul trei… având aceeași soartă ca și predecesorul său. De la fericire la agonie, nu e decât un pas… iar George știe asta cel mai bine…
   Din nou în stradă, într-un întuneric sumbru, prin ploaia care părea să dizolve totul, mai puțin problemele sale, George se întrebă cu ce a greșit el de viața e atât de dură…
   Dimineața se ivi senină printre perdelele albe. George realiză că totul fusese un vis. iPhone 8 și iPhone 8 Plus încă nu au ajuns încă în România. George mai avea timp suficient ca să evite coșmarul. Așa că primul său gând a fost acela de a cumpăra o folie de protecție iPhone 8 și o folie de protecție iPhone X.
     George a ales folia de protecție Clasic Smart Protection… cu speranța ca măcar o dată în viață, soacra sa îl va considera smart. După câteva zile, soacra lui George primi un iPhone 8. De data aceasta, lucrurile erau complet diferite. iPhone-ul purta o folie Clasic Smart Protection, compusă din patru straturi speciale, cu grosime de 0,22 mm. Plină de entuziasm, soacra lui George ieși din nou în balcon, își făcu din nou o ploaie de selfie-uri, apoi… așa cum îi stă bine unei soacre aprige, scăpă din nou telefonul. De data aceasta, iPhone 8 nu avea nici măcar o zgârietură… și știți de ce? Pentru că, pentru prima data în viața lui, George reuși să fie smart!

6 COMMENTS

    • Să știi că folia de protecție te poate scuti de multe incidente! Mai ale în cazul unui iPhone… care e destul de scump!

  1. Mi-ar placea si mie un asfel de telefon, dar costa forte mult si la cat de aiurita sunt imi este teama sa nu-l sparg si sa se duca pe apa sambetei investitia mea :))

  2. Cred ca foliile sunt esentiale, mai ales în ritmul actual. Suntem grăbiți, alergăm, probabilitatea ca telefonul să ajungă pe jos e foarte mare. Concluzia, Clasic Smart Protection e deja pe lista mea de cumpărături importante!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.