Piatadeponturi.ro-singurul site neafiliat vreunei case de pariuri

Ponturi şi poante

– V-am zis? V-am zis eu că o să fie X la pauză, doi la final? Am gura aurită!basketball
– Măi, fato, tu ar trebui să joci la pariuri sportive! Ai putea face bani din intuiția ta!
– Hai, bravo! Și să le dau ălora banii! Oi fi eu tipa care a luat recent contact cu lumea pronosticului sportiv, dar toată lumea știe că ăștia sunt mână în mână! Am o grămadă de prieteni care joacă la casele de pariuri și nu câștigă niciodată. Toate site-urile și casele de pariuri urmăresc să pierzi, ca să-și ia ei comisionul! Tu ai idee ce procentaj iau site-urile astea afiliate caselor de pariuri? Între 20 și 30%…
– Dar eu îi știu eu pe unii care n-au treabă nici cu comisioanele, nici cu casele de pariuri!
– E, na, mă faci să râd! Există așa ceva?logo-piata-de-ponturi-02
– Dacă-ți spun! La Piatadeponturi.ro nu e nicio legătură dubioasă din asta! Este singurul site neafiliat vreunei case de pariuri, vine în sprijinul pariorilor cu adevărat! În loc să te zăpăcească mai rău cu previziuni eronate, chiar te ajută să câștigi!
– Un site de pariuri care să vină în sprijinul celor care pariază? Fii serios, toți vor să te tapeze de bani!
– Dacă nu mă crezi, intră pe site-ul lor! Caută Strategie Pariuri” sau ,,Ponturi Pariuri, o să te lămurești acolo cum stau lucrurile: există specialiști care te pot sfătui pentru fiecare competiție, cu analize amănunțite ale evenimentelor sportive, te îndrumă către cea mai bună strategie de pariere. Deci, treaba e serioasă, documentată, nu lăsată așa, la voia întâmplării. Toate astea, combinate cu feeling-ul tău, ar crea combinația perfectă!
– Sună foarte frumos ce spui tu acolo, deși îmi vine așa greu să cred… Zici că nu e afiliat caselor de pariuri? Sigur ai înțeles tu bine?
– Da, dragă, dar dacă nu mă crezi, ți-am zis, intră la ei pe site și lămurește-te!

– Hm, nu prea am eu încredere în ponturile niciunuia ce își urmărește interesul propriu, dar mă face curioasă treaba asta cu neafilierea… .

Lawrence Gilbert si Kyndall Dykes
sursa foto: Piatadeponturi.ro-Lawrence Gilbert şi Kyndall Dykes
DARMSTADT, GERMANY - SEPTEMBER 20: Andrej Kramaric (C) of Hoffenheim is challenged by Artem Fedetskiy /front) and Laszlo Kleinheisler of Darmstadt during the Bundesliga match between SV Darmstadt 98 and TSG 1899 Hoffenheim at Jonathan-Heims-Stadion am Boellenfalltor on September 20, 2016 in Darmstadt, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Sursa foto: Piatadepariuri.ro-DARMSTADT, GERMANY – SEPTEMBER 20(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

………………………………………………………………………

După ceva timp:
– Ai avut dreptate, am intrat la ei pe site, m-am documentat și… sunt serioși tipii!
– Ai văzut? Te trimiteam eu aiurea?! Ai câștigat acum?
– Daaa, dar dincolo de câștiguri, pot să-ți spun că am și pus bazele pariurilor mele viitoare! Totul acolo e strategic, se bazează pe analize amănunțite, iau în calcul mai mulți factori, te ajută să vezi totul într-o altă manieră față de site-urile de pariuri. Cred că Piatadeponturi e o inovație de care lumea pariorilor chiar avea nevoie. Cu sprijinul lor se trece brusc la un alt nivel și astfel, ajungi să nu te bazezi numai pe intuiție, cum făceam eu înainte.
– Oricum, tu ai intuiție bună! Feminină!
– Da, dar în pariuri contează si altceva, cel puțin la fel de mult ca intuiția. Asta am învățat de la ei. Descoperi acolo profesionalismul cu ajutorul căruia poți să-ți formezi propria strategie.
– Ai văzut? Și tu erai așa de înverșunată… Toma necredincioasa!
– Adevărul e că trebuie să fii deschis la minte și să nu renunți la ceva până nu te documentezi serios. Până să mă interesez, credeam că toate site-urile de pariuri sunt chitite să-ți ia banii și să te facă să pierzi, pentru a câștiga ei comision. Uite că nu e așa! Dacă filtrezi bine informația și mergi unde trebuie, e cu totul și cu totul altceva. Piatadeponturi m-a învățat că norocul e o combinație de coordonate. Ai nevoie de o informare eficientă și reală, de oameni în care să ai încredere… și de un strop de fler.
– Eu ți-am zis, dar tu, nimic, până nu te-ai convins de una singură… Apropo, ce ai de gând să faci cu banii câștigați la pariuri? Îți cumperi o cratiță?
– Băi! O cratiță va ajunge acuș în capul tău!

20 COMMENTS

  1. Un articol pe cat de amuzant scris, pe atat de util pentru cei interesati de pariuri sportive. Felicitari!

  2. bai,gluma,negluma,eu as paria!daca e serioasa treaba,va dati seama cate carti as putea cumpara?unde mai pui ca as lua si masinuta mea visata 😀

  3. 😀 😀 Super articolul. Eu nu am jucat la pariuri pana acum. Si nici nu sunt tentata 😛 . Va las pe voi iubitorii de pariuri 😛

  4. Cratita, vesnica arma a femeilor. 😀
    Eu nu am pus niciodata la pariuri si nici nu ma tenteaza. Dar am prieteni care pariaza in fiecare saptamana.

  5. Cand nu paria sotul si-mi dadeam cu parerea o nimeream da cand paria nu le nimeream neam. De atunci nu se mai uita in gura mea dar am sa-l indrum catre aceasta firma sa-si incerce norocul

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.