Pentru că fiecare prieten necuvântător este unic

Pentru că fiecare prieten necuvântător este unic

by -
5
Pentru că fiecare prieten necuvântător este unic | Animax

Pentru că fiecare prieten necuvântător este unic

fiecare prieten necuvântător este unic

  Iubesc animalele. Am crescut înconjurată de ele, nu pot să-mi imaginez viața fără un animal de companie. Cred că fără ele totul e plictisitor, lipsit de farmec, aș simți un gol. Nu cred că a existat vreo perioadă în viața mea fără animale. Am avut și norocul de niște părinți deschiși la minte, care m-au lăsat, ba chiar m-au încurajat să mă apropii, să le iubesc și să mă port frumos cu ele.

   Nimic nu se compară cu afecțiunea demonstrată de o pisică prin tors, alint, încercările de a-mi atrage atenția atunci când citesc sau fac altceva decât a o admira: se așază pe carte/tabletă/telefon, orice am la îndemână și îi face concurență. Sunt sigură că dacă ar putea vorbi, ar spune: „Ce te uiți la ecranul ăla? E mai interesant ca mine?”

  Sau când ascult muzică, pune lăbuța pe ecran și-mi oprește melodia, îmi dă playlist-ul peste cap. De data aceasta ar spune: „Cea mai bună muzică pe care o poți asculta este torsul meu.

  Mulți sunt reticenți în a adopta un animal, însă am o veste bună: astăzi, lucrurile s-au schimbat, este mult mai ușor decât în trecut. Medicina veterinară a evoluat, la fel și produsele de hrană, îngrijire și de ce nu, de joacă.

  Pe vremuri, nu exista o varietate atât de mare în ceea ce privește hrana, de jucării ce să mai vorbim! Improvizam mingiuțe din staniol sau ce ne mai dădea prin cap. Astăzi găsești de toate, de la mai multe firme, de la hrana pentru pisici, hrana caini, până la hrană pentru reptile, pești, rozătoare și păsări.

  Mai mult decât atât, pentru fiecare există o varietate extinsă: hrană umedă, hrană uscată, pentru animale sterilizate, pentru o anumită categorie de vârstă, ba chiar pentru diverse rase de câini/pisici. Foarte utile sunt produsele pentru animăluțe ce suferă de anumite afecțiuni: diabet, insuficiență renală, diverse tipuri de alergii… Pentru că fiecare prieten necuvântător este unic și are propriile nevoi. La fel ca oamenii.

  Nici jucăriile nu sunt de trecut cu vederea. Dincolo de rolul ludic, le încurajează să-și consume energia și caloriile. Exercițiul fizic este foarte important, mai ales pentru pisicuțele ce suferă de diabet, pentru că ajută la eliberarea glucozei.Pentru că fiecare prieten necuvântător este unic - Animax

  Eu zic să vizitați site-ul celor de la Animax, cel mai mare lanț de magazine dedicat animalelor de companie, înființat cu aproape 20 de ani în urmă. Sigur veți găsi ceva pe placul animăluțului vostru! De asemenea, puteți merge la cel mai apropiat magazin Animax din orașul în care locuiți. În prezent, cam toate centrele comerciale mari au câte un magazin Animax incorporat.

  Spor la cumpărături și bucurați-vă de fiecare clipă alături de prietenii voștri necuvântători!

5 COMMENTS

  1. Ce imi mai place articolul asta! Ador animalele. De cand ma stiu am fost inconjurata de ele.
    Nu pot spune ca sunt prietenii mei necuvantatori, pentru ca ei inseamna mult mai mult. Reprezinta chiar sufletul meu.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.