Prima doamnă de Susan Elizabeth Phillips

Prima doamnă, de Susan Elizabeth Phillips – Colecția Cărți Romantice

Prima doamnă

Susan Elizabeth Phillips

First Lady

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Wynette, Texas Series – Seria Pasiuni texane: 1.Fancy Pants, 2. Lady Be Good, 3.First Lady – Prima doamnă, 4.What I Did for Love, 5.Call Me Irresistible, 6.The Great Escape

Prima doamnă de Susan Elizabeth Phillips romantic.

Cartea apare vineri – 24.07.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul nr. 3 al seriei „Pasiuni texane“

   Tânăra și frumoasa Cornelia Case, devenită recent văduvă după prematura moarte a soțului ei, nimeni altul decât președintele Statelor Unite, se gândește că tragicul eveniment a eliberat-o de responsabilitățile de la Casa Albă și speră să se bucure de o viață mai tihnită. Însă circumstanțele ‒ și ambițiile tatălui ei ‒ o forțează să continue rolul său atât de important. Nu pentru mult timp însă, căci ea și-a pus în minte să scape și să se facă nevăzută ‒ chiar și numai pentru câteva zile ‒, pentru a putea simți pe propria piele ce înseamnă să trăiești ca un om obișnuit. Nu are nevoie decât de o deghizare ‒ și găsește rapid una perfectă: de femeie însărcinată.

   În vreme ce întreaga națiune află despre dispariția ei și încearcă să îi dea de urmă, ea pornește la drum, într-o rulotă, alături de un străin enervant de secretos și de seducător și de două fete orfane adorabile, care au nevoie de o familie care să le poarte de grijă.

   Împreună, cei patru călătoresc spre inima Americii, urmându-și propriul „vis american“ ‒ o călătorie inedită, plină de aventuri și de descoperiri, de revelații și de dezvăluiri, ce duce la o glorioasă renaștere și la dezgroparea unor sentimente care stăteau bine ascunse.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.