Prins in capcana de J.D ROBB

 Prins în capcană de J.D ROBB -Colecţia ,,Romantic Suspense”

Titlu original: Calculated in Death

Seria: In Death-book 36

Genul: Suspans futurist

Undeva în anul 2060

  În Manhattan Upper East, pe treptele din fața unui complex financiar, o femeie este găsită moartă. Deposedată de toate obiectele de valoare, totul indică un potențial jaf. Majoritatea polițiștilor chiar sunt convinși de acest lucru, în afară de locotenentul Eva Dallas.

  Eva Dallas este cel mai bun polițist din New York City, căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni-Roarke, soț care o susține, o înțelege și o ajută când are nevoie.

  În acest caz alături de Eva se află și partenera și prietena acesteia-Delia Peadbody, căreia îi place, în special, să lucreze sub acoperire, și un personaj colorat -polițistul McNab.

  De ce Eva nu crede că a fost un jaf? Pentru că împreună cu Peadbody au găsit dovezi care indicau că victima a fost ucisă în interior și aruncată în fața scărilor.

  Victima este Marta Dickenson, contabil specializat în audit, mamă iubitoare, căsătorită cu fratele unui judecător.

  Pe măsură ce ancheta avansează, un motiv potențial se conturează atunci când fișierele Martei sunt luate la cercetat. Nu există o listă de suspecți, dar sunt câteva afaceri pe lista contabilei, care arătau că există ceva fraudulos la mijloc. Eva se întreabă dacă nu cumva aceasta a fost ucisă pentru a acoperi activitățile frauduloase ale unui posibil afacerist implicat. Pentru asta are nevoie de ajutorul unui cunoscător în finanțe și cel mai bun nu poate fi decât soțul ei Rourke. Deci, echipa se completeaza cu încă un membru. Din acest moment are loc o serie de cercetări, de întrebări, găsire de dovezi, și mai ales cine și de ce mai exact a dorit aducerea la tăcere a contabilei. Cine se ascunde în umbră și încearcă să mușamalizeze afaceri dubioase. Este clar că pistele duc către clienții pe care îi avea, dar oare vom asista la o surpriză în ceea ce îi privește?

  În afară de anchetă și depistarea criminalului, nu lipsesc nici scenele fierbinți dintre cei doi soți. Mulți întrebându-se ce a văzut Rourke la Eva? Un bărbat puternic, sexy, care te face să îl placi la nebunie! Acest bărbat este plin de entuziasm și stimulat intelectual în compania soției și nu numai atât, cei doi se completează reciproc. Ea este jumătate lui, chiar dacă ceilalți nu înțeleg.

   Un episod interesant este și întâlnirea cu Nadine Furst, reporter pentru canal 75 și autoarea cărții Icove, care va avea premiera în această poveste. Carte despre un caz celebru al locotenentului Eva Dallas, după care se face și un film. Este un eveniment în desfășurare prezentat în povestea de față, dar Eva nu este foarte entuziasmată. Ea trebuie să participe la lansare, să calce pe covorul roșu, să asiste la petrecerea de după, lucruri care nu o încântă. Deoarece toți par mai interesați de ceea ce poartă decât de cazurile pe care le rezolvă, dar va trebui să facă față și acestui fapt.

    Investigația continuă alături de soțul ei și partenera Peadbody, intersectându-se și cu alte personaje secundare, și întrebarea care se pune este: Oare vor reuși să descurce ițele aceste împletituri făcute inteligent?

  O crimă care implică bani, pasiune conjugală, dialoguri ca între prieteni, toate la puteți descoperi în cartea Prins în capcană de J.D ROBB, aparută în Colecția ,,Romantic Suspense” împreună cu ziarul Libertatea, din data de 26.05 2014.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice

Prins în capcană de J.D ROBB -Colecţia ,,Romantic Suspense”

 Autor: Iasmy

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.