Puterea de Jennifer L. Armentrout-Leda Edge-prezentare

Puterea de Jennifer L. Armentrout-Leda Edge-prezentare

Traducere de Roxana Olteanu.

Luna aceasta la Leda Edge: Puterea, de Jennifer L. Armentrout, al doilea volum al seriei Titanii

Când dragostea şi puterea se înfruntă e posibil să nu existe învingători, ci doar învinşi.

  Universitatea Covenant a devenit câmpul de luptă pentru puri, care își doresc revenirea la venerabila Orânduire a Rasei, și impuri, care cer dreptul de a-și controla propriile destine.

Zeii însă au alte planuri.

  Războiul pare inevitabil și nici că ar putea pica într-un moment mai prost. Seth a primit sarcina de a o învăța pe neîndemânatica Josie să-și strunească recent descoperitele puteri și împreună trebuie să îi găsească pe ceilalți semizei. Lucrurile se complică atunci când personaje din trecut revin la Covenant și tulbură apele între cei doi îndrăgostiți. Mai mult, fascinația puterii îl prinde din nou în mrejele ei pe Seth, iar, de data aceasta, e posibil ca Josie să nu îl mai poată salva.

Sursa Leda Edge

  Jennifer L. Armentrout este o scriitoare americană de romane young adult. Unele dintre lucrările sale au fost pe lista New York Times Bestseller, iar romanul Obsidian (young adult) a fost optat de Sierra Pictures.

  Este considerată o autoare hibrid care a auto publicat cu succes, menținând în același timp și legătura cu mică presă independentă și editorii tradiționali. Printre aceștia: Spencer Hill Press, Entangled Publishing, Harlequin Teen, Disney/Hyperion, HarperCollins. A scris și sub pseudonimul de J.Lynn

# 1 New York Times and USA Today Bestselling Author Jennifer L. Armentrout Lives in West Virginia.” -Goodreads

Interviu cu autoarea Jennifer L. Armentrout

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.