Recomandări săptămânale

                                    Provocarea (volumul 1)de Simona Stoicaprovocarea-vol-1_1_produs
citeşte recenzia

În străvechea cetate din Haven, Rephelimii, un grup de asasini conduși și instruiți de Azazeal Vellenhall, încearcă să împiedice declanșarea unui război cu Cele Zece Orori. Jack Harper, liderul lor, este trimis dincolo de Voal, pentru a o găsi pe nepoata lui Azazeal – tânăra Desiree, cea de a Treia Cheie a Havenului. Însă când descoperă misterele care înconjoară conacul Wolfmaner și cine e răspunzator pentru crimele săvârșite în urmă cu 150 de ani, Desiree refuză să își accepte moștenirea și să înfrunte trecutul. Jack nu are de gând să renunțe și ar face orice ca să salveze Havenul. Îi va câștiga încrederea, o va minți și o va seduce pentru a-și îndeplini misiunea.

Cumpara carteaprovocarea-vol-2Provocarea (volumul 2) de Simona Stoica
citeşte recenzia

Trădări. Minciuni. Secrete. Nu poți scăpa de trecut.
Legătura neobișnuită dintre Jack Harper, conducătorul Rephelimilor, și Desiree, a Treia Cheie a Havenului, îl îngrijorează pe Azazeal, care alege să o trimită pe Eliza Harper dincolo de Voal, pentru a testa încrederea dintre ei și a-și ajuta fratele să-și îndeplinească misiunea. Coșmarurile lui Desiree au revenit, dar amintirile refuză să dispară. Atenția ei este distrasă de persoanele nou apărute în oraș, dar și de Umbre, ființe aflate la granița dintre Viață și Moarte, care o urmăresc în permanență și ucid fără milă. Numărul Rephelimilor din Wolfcraft crește.
Însă cine spune adevarul și cine încearcă să o manipuleze?

Sub luna de şofran de Nicole C.Vosselersub-luna-de-sofran

Oxford, 1853. Maya Greenwood ascultă fascinată poveştile unui oaspete neobişnuit: Ralph Garrett, ofiţer al armatei britanice în India. Când acesta începe să o curteze, tânăra femeie îşi dă seama că o va aştepta în curând o viaţă aventuroasă în străinătate. Familia ei se opune acestei legături aşa că Maya fuge cu Ralph. Când el este trimis în Arabia, Maya cade în mâinie beduinilor. Acolo va înţelege ce înseamnă adevăratul Orient – şi trebuie să admită că şeful războinicilor deşertului, charismaticul Rashad al-Shaheen, i-a cucerit inima.

Dragoste şi mândrie de Lisa Kleypas

Dragoste si mindrie

citeşte recenzia

El se pricepe la cuvinte… Un playboy multimilionar, un adevărat cuceritor, Jack Travis are o reputaţie mare cât tot Texasul. Conduce prea repede, trăieşte prea din plin şi iubeşte mai multe femei decât poate să numere. Ea e foarte serioasă… În rubrica ei dintr-o revista pentru femei, Ella Varner le dă mereu cititoarelor ei sfaturi foarte practice. Atunci când se trezeşte în braţe cu bebeluşul surorii ei nechibzuite, ea hotărăşte să-i ceară lui Jack Travis să facă un test de paternitate. Nu mai încape îndoială… Ella e cucerită pe loc de înfăţişarea şi farmecul lui Jack Travis, dar nu se lasă convinsă de cuvintele lui bine alese. Acest mare cuceritor trebuie, după părerea ei, să-şi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni, iar Ella îl obligă să se ţină de cuvânt. Dacă ar putea, totuşi, să ignore atracţia nerostită dintre ei…

Cumpara carteaJocul morţii de Linda Howardjocul-mortii
citeşte recenzia

Patru prietene, Jaine, TJ, Luna şi Marci, obişnuiesc să ia cină împreună, în fiecare vineri seară. Inevitabil, din discuţiile lor nu poate lipsi tema „bărbaţi“. Dintr-o glumă, întocmesc o listă a calităţilor partenerului ideal: credincios, demn de încredere, responsabil, cu simţul umorului şi… cu un plus anatomic. Fără voia lor, lista se va mediatiza, devenind o incitantă tema de discuţie. Dar lucrurile iau o întorsătură neaşteptată în momentul în care Marci este găsită moartă… Ceea ce la început părea a fi un mic şi nevinovat amuzament feminin, se va transforma într-un joc al morţii, în care spaima ia locul visării şi totul devine un coşmar înfiorător.O lectură electrizantă, oferită de inconfundabilă autoare Linda Howard, despre dragoste şi lupta pentru supravieţuire, despre încredere şi trădare.

Jurnalul perlei orientului de Maureen Lindleyjurnalul-perlei-orientului

Un român de debut uluitor, Jurnalul Perlei Orientului are în centru povestea unei eroine asiatice de la începutul secolului XX, una dintre acele femei aventuroase, fascinante, pentru care lumea nu poate fi decît liberă şi interesantă.
Perla Orientului, eroina romanului, este fiica prinţului Su şi a celei de a patra concubine ale sale. Încă de copil are o fire mult prea independenta ca să se poată supune vieţii stricte a unei familii din China secolului XX. Într‑una din zile, nefastă, este surprinsă de una dintre surorile vitrege în timp ce trage cu ochiul din spatele unui paravan, observînd fascinată cum tatăl face dragoste cu una dintre servitoare, o chinezoaică cu picioarele strîns înfăşurate, după tradiţie, ca să arate mai mici şi mai senzuale, că o floare de lotus. Drept pedeapsă, Perla Orientului este trimisă departe de casă, să fie crescută în sînul unei familii japoneze, rude îndepărtate ale prinţului Su. Este o lume nouă şi incântătoare pentru ea, căci are într‑adevăr mai multă libertate şi ocazia să‑şi formeze o educaţie. Treptat, însă, pe măsură ce se apropie de vîrstă adolescenţei, descoperă că Japonia este o lume condusă de bărbaţi, în care o femeie respectabilă n‑are de ales decît să se închidă pe vecie în apartamentele familiei şi să se supună dorinţelor soţului ei, suportînd, adeseori, singurătatea. Iar o femeie nerespectabila, că să aibă şansă de a cunoaşte lumea şi a gîndi cu mintea ei, trebuie să se supună dorinţelor tuturor bărbaţilor, indiferent cît de pline de cruzime. Desigur, atîta timp cît e frumoasă şi dorită. Perla Orientului va alege, urmîndu‑şi firea nestăpînită şi imaginaţia bogată, cea de‑a două cale.
„O poveste exotică, despre o viaţă condamnată la promiscuitate sexuală, dependenţă de opiu şi, peste toate, o decadenţă îmbelşugare… Un debut promiţător.” (Mail on Sunday)
„Jurnalul Perlei Orientului demonstrează faptul că realitatea poate fi mai absurdă decît ficţiunea. O carte esenţială şi o lectură încîntătoare.” (Harper’s Bazaar)

Cumpara carteaPerfect de Judith McNaughtPerfect de Judith McNaught
citeşte recenzia

Zackery Benedict este un celebru actor şi regizor, a cărui carieră încununată de glorie şi bogăţie se spulberă cînd este condamnat pentru uciderea soţiei sale. Evadează şi în fugă lui disperată, o ia ostatecă pe Julie, o frumoasă profesoară dintr-un oraş de provincie. Julie este indignată, precaută şi încearcă să ignore vocea instinctului care îi spune că Zack este nevinovat… Perfect este un român dens, de acţiune, plin de dorinţe şi pericole … New York Times Cu şapte milioane de exemplare ale romanelor ei romantice tipărite, Judith McNaught ştie cîte ceva despre iubire. Perfect este o escapadă romantică toridă.

Asasin la feminin de Monica Ramirezasasin-la-feminin-seria-alina-marinescu-vol-1

Uluitor! Monica Ramirez parcurge un drum în sens invers decât cel la care visează orice autor de suspans din România. A publicat acest roman mai întâi în SUA, iar acum îl vede apărut şi în româneşte. Eroina ei, Alina Marinescu, şcolită pentru războiul care se poartă în umbră, are toate şansele să devină una dintre cele mai îndrăgite eroine ale thriller-ului românesc. E o făptură în care se combină duritatea cu gingăşia, curajul nesăbuit cu teamă paralizantă, ambiţia de a reuşi cu descurajarea inerentă după o acţiune eşuată. Ea traversează experienţe cumplite, traumatizante, fiind implicată în misiuni periculoase – între altele, într-o tentativă de asasinare a lui Ceauşescu. Tenacitatea de care dă dovadă, pregătirea de care dispune, o salvează însă din orice primejdie.
Bun venit în limba română, Monica Ramirez!

Cumpara carteaDansul seducţiei de Sabrina Jeffries
citeşte recenzia

Dansul seductieiEste suficient de dificil pentru Lady Clara Stanbourne să-şi conducă aşa cum trebuie căminul pentru reeducarea hoţilor de buzunare şi fără să se confrunte cu afacerile ilicite ale unui infractor care locuieşte chiar în vecinătate. După toate aparenţele, misteriosul căpitan Morgan Pryce se ocupă cu vânzarea de lucruri furate, iar ea nu-i va permite niciodată chipesului nelegiuit să-i readucă pe copii pe drumul greşit! Pryce se înşală foarte tare dacă are impresia că ea este un trandafir delicat şi el o poate impresiona prin cuvinte pasionale sau promisiuni nerostite. Doar dacă Clară ar putea să-şi ţină în frâu dorinţa aprigă pe care banditul cel fermecător o aprinde de fiecare dată în ea…
Morgan îşi doreşte să-i poată spune minunatei Clara adevărul: lucrează sub acoperire pentru a prinde un răufăcător notoriu. Mintea ar trebui să-i stea la misiunea să – nicidecum să se întrebe cum ar fi s-o ţină pe Clara în braţe şi să-i guste buzele voluptuoase. Dar acum că ea a intrat în cel mai primejdios joc posibil, Morgan ştie că trebuie să o apere, în ciuda faptului că ea reprezintă un adevărat pericol pentru misiunea… şi pentru inima lui!

Cartea pierdută a vrăjitoarelor (vol.1) de Deborah Harkness

cartea-pierduta-a-vrajitoarelor-vol-1În inima Bibliotecii Bodleiene din Oxford, profesorul universitar Diana Bishop descoperă fără să vrea, în cursul cercetărilor ei, un manuscris alchimic aflat sub o vrajă. Deşi se trage dintr-un neam vechi şi celebru de vrăjitoare, Diana nu vrea să aibă de-a face cu vrăjitoria, aşa că, după o analiză sumară, returnează manuscrisul. Dar descoperirea ei pune în mişcare o întreagă lume fantastică, atrăgând pe urmele sale o sumedenie de demoni, vrăjitoare şi vampiri. Manuscrisul găsit de Diana şi considerat pierdut de secole, este râvnit de toţi aceştia, iar faptul că ea este singura creatură care poarte rupe vraja o transformă într-o ţintă.
Printre creaturile care se strâng în jurul Dianei se numără şi vampirul Matthew Clairmont, un genetician pasionat de teoriile lui Darwin. Împreună, Diana şi Matthew pornesc să descifreze secretele manuscrisului. Dar relaţia care se înfiripă între vampirul de o mie cinci sute de ani şi vrăjitoarea ale cărei puteri sunt legate printr-o vrajă ameninţă să spulbere pacea fragilă care domnea de multă vreme între creaturi şi oameni – şi cu siguranţă va transforma lumea Dianei.

Cumpara carteaCartea pierdută a vrăjitoarelor (vol.2)- Şcoala nopţii de Deborah Harkness

cartea-pierduta-a-vrajitoarelor-vol-2-scoala-noptiiDragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viată însăşi.
Porniţi într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci şi sursa neobişnuitelor ei puteri, Diana şi Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor şi a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalităţi literare, ştiinţifice şi politice ale epocii cunoscut sub numele de Şcoala Nopţii. Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana şi iubitul ei ajung în Franţa, apoi în Boemia, la curţile celor mai importanţi monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lucru uşor, aşa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moştenirii sale şi să elibereze adevărată forţă ce zace în ea.
O sinuoasă călătorie a cunoaşterii, în care alchimia, magia şi istoria dau naştere unei profunde poveşti despre dragoste, pasiune, legături de sânge.

Cumpara cartea

5 COMMENTS

  1. provocarea,dragoste si mindrie,jocul mortii,jurnalele perlei orientului,perfect,asasin la feminin,dansul seductiei le-am citit si merita,
    multumesc pentru informatii.

  2. Am citit doar Dragoste si mandrie si Perfect,cartileSimonei(Provocarea)isi asteapta pe raft randul 🙂

  3. Multumesc Iasmy! Frumoase recomandari! Am citit deja o parte din ele, Perfect, Dragoste si mandrie si Jocul mortii si mi-au placut mult! Din celelalte Dansul seductiei si Provocarea sunt deja pe lista, dar ma tenteaza si Cartea pierduta a vrajitoarelor! Si Jurnalul perlei orientului pare ispititoare, ce mai, toate sunt una si una, niste recomandari super!

  4. Super recomandări!Cărțile de la Miron-citite,cartea de la Iubiri de poveste,citita,Sub luna de Șofran citita.Sper,să pot citi tot ce e pe lista asta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.