Secrete din trecut

Secrete din trecut – Christi Caldwell – Colecţia Iubiri de poveste

Secrete din trecut

 Christi Caldwell

 Colecţia Iubiri de poveste

The Heiress’s Deception

Editura Alma/Litera

Seria Mirese păcătoase. 1. The Rogue’s Wager – Pariul unui crai, 2. The Scoundrel’s Honour – Onoarea unui tâlhar, 3. The Lady’s Guard – Pentru inima unei doamne . 4. The Heiress’s Deception (2017)

Sinful Brides Series

   Secrete din trecut – Christi Caldwell – Seria Mirese păcătoase

Sâmbătă – 15.12.2018 – Secrete din trecut, de Christi Caldwell – la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

Volumul cu nr. 4 din seria „Mirese păcătoase”.

 O moștenitoare îşi încredințează soarta omului pe care l-a trădat. 

    Eve Pruitt nu și-a uitat niciodată prietenul din copilărie – pe tânărul Calum, pentru care se temea că fusese condamnat la spânzurătoare. Acum, după ani, Eva este cea care este în pericol. Fratele ei împătimit al jocurilor de noroc – având mari datorii, căutat de creditori, amenință să-i fure moștenirea. Eve nu are altă soluţie decât să fugă. Sub un nume fals, ea își găseşte un loc de muncă ca şi contabil la celebrul Hell and Sin Club. Nimic din acest dezgustător loc nu o șochează mai mult decât să descopere că angajatorul ei nu este altul decât Calum.

   Păstrarea identității ei secrete este un lucru – dar ascunderea sentimentelor pentru el este altceva. Calum devine din ce în ce mai atras de frumuseţea fascinantă nou venită în club şi aşteaptă cu nerăbdare să-i descopere misterele. Dar, când se dezvăluie mascarada ei, Eve trebuie să dovedească faptul că dorința pentru el nu este nicio înșelăciune.

Pentru a scăpa de amenințările fratelui ei, Eve se angajează sub un nume fals la un club, al cărui proprietar este Calum, un prieten din copilărie pe care ea l-a trădat. Acum trebuie să-l convingă că, între atâtea minciuni, un singur lucru este de netăgăduit – iubirea ei pentru el.

„– Nu putem să controlăm pe cine iubim. Inimile noastre decid asta.

Iar inima lui Calum îi aparţinea lui Eve Pruitt cu mult înainte ca ea să se fi întors în viaţa lui. Dintre toate grajdurile din Londra, soarta făcuse ca el să ajungă la ea, fiindcă soarta știuse că ei trebuiau să fie uniţi.
– Atunci, ce să fac? întrebă el trist.
– Lași dragostea să câștige, îi răspunse ea simplu. Pentru că este singura putere pe care o ai în toată situaţia asta.”

,,Dacă ajungea în iad, atunci ea avea să-l însoţească bucuroasă. Ar fi ars cu plăcere doar ca să fie în acel moment în braţele lui. O ridică în braţe și o duse dincolo de masă. Îi asculta inima cum bătea într-un ritm sălbatic, același ritm ca al inimii ei.

Citiţi despre – Seria Mirese păcătoase de Christi Caldwel-povești de dragoste fierbinți

Povești de dragoste fierbinți dintre bărbații care conduc una dintre cele mai bine-cunoscute case de jocuri de noroc din Londra și femeile care se îndrăgostesc nebunește de ei!

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018 – în funcție de autori și serii 

Colecţia Iubiri de poveste – decembrie 2018 – Romanele publicate în luna cadourilor

 

 

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.