Seducerea unui înger de Kate Moore - Seria Fiii curtezanei
Seducerea unui înger de Kate Moore - Seria Fiii curtezanei Literaturapetocuri.ro

Seducerea unui înger, de Kate Moore – Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Seducerea unui înger

To Seduce an Angel

Kate Moore

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Editura Alma/Litera

Seria Fiii curtezanei – Sons of Sin Series 1. To Tempt a Saint (2009) – Păcate pentru un sfânt 2. To Save the Devil (2010) – Salvarea unei diavoliţe 3. To Seduce an Angel (2011) – Seducerea unui înger

   Seducerea unui înger de Kate Moore historical romance.

Sâmbătă – 31.08.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul 3 al seriei „Fiii curtezanei”, după PĂCATE PENTRU UN SFÂNT (apărut în luna mai) și SALVAREA UNEI DIAVOLIȚE (care va apărea pe 27 iulie). Colecţia Iubiri de poveste august 2019

   În cartea a treia Kit a devenit un Daventry, un înger războinic prins într-o cușcă aurită care vrea libertate. Dar îşi doreşte si înfrângerea bătrânului duce. Într-o mișcare îndrăzneață care încalcă toate regulile vieții sale sigure, face cunoştinţă cu Emma Portland.

  Totul despre Emma este o minciună, cu excepția iubirii ei. Singură, urmărită de spioni, acuzată în mod fals de o crimă pe care nu a comis-o, Emma trebuie să spioneze. Dacă nu joacă după regulile impuse, moare. Emma trece ca îndrumătoare pentru băieții pierduți, în timp ce își planifică următoarea fugă. Ceea ce nu are în plan este să se îndrăgostească. Seducerea unui înger este povestea a doi tineri prinși într-un vârtej al prezentului, trecutului și cerințelor viitorului.

O poveste despre minciuni și trădări, dar și despre forța salvatoare a dragostei încheie palpitant și pasional trilogia creată de Kate Moore.

 

Cuvintele ei nu aveau nici o noimă. Ce se petrecea între ei nu era deloc potolit, ca o flacără de lumânare. I se părea mai degrabă o văpaie sau cel puţin un foc precum cel care ardea în cuptoarele pe gaz ale lui Xander. O picătură rece de ploaie i se scurse pe gât. Ea se aplecă spre el și o prinse cu buzele. Un fior puternic plin de dorinţă îl străbătu.

 

Emma se bucură de săruturile pasionale ale lui Daventry. Era aproape ca și cum s-ar fi luptat, ca și cum l-ar fi înfruntat pe îngerul războinic – o luptă senzuală, formată nu din lovituri, ci pentru a vedea cine putea dărui mai mult. Îi simţea peste tot pe corp trupul suplu și puternic. Săruturile lui îi relaxau încordarea disperată din membre, o făceau să plutească, să se elibereze din capcană, ca flăcările ce urcau pe coș.

Nu putea nega ce se petrecea între ei. Dar asta însemna ghinion mare, ca o mie de ochi de diavol sau ca și cum l-ar fi avut pe Fausto ca gardian în fiecare zi. Nu își închipuia ghinion mai mare ca faptul că găsea în săruturile inamicului ei o dulceaţă cum nu mai gustase până atunci.

   Kate Moore a început să predea în 1968 și să scrie romane în 1984. “Efectuarea de lucrări de ficțiune mă ajută să înțeleg cum să antrenăm tinerii cititori de ficțiune să profite cât mai mult de experiența lor”. Este scriitor premiat, publicat, independent, de ficțiune, cu o pasiune de a explora partea întunecată a Londrei și partea strălucitoare a iubirii. Printre lucrările sale recente se numără: “Câștigătorii de cărți” “O dată pe un inel” în “RING OF TRUTH”,  seria Canyon Club, THE LONER și GOLDEN BOY.

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.