Ducele bastard - Sophie Barnes

Ducele bastard, de Sophie Barnes – Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Ducele bastard

The Illegitimate Duke

Sophie Barnes

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Diamante neșlefuite / Diamonds in the Rough 

1. A Most Unlikely Duke (2017) – Un duce neobişnuit 2. The Duke of Her Desire (2017) – Ducele dorinţelor ei  3. The Illegitimate Duke (2018) – Ducele bastard 4. The Infamous Duchess (2019)

   Ducele bastard – Sophie Barnes historical romance.

Sâmbătă – 01.06.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul al treilea al seriei „Diamante neșlefuite”, după DUCELE DORINȚELOR EI, publicat în luna martie.

Uniţi într-o cauză comună …

   Juliette Matthews dorește să fie mult mai mult decât un alt ornament destul de frumos în societate. Dar folosirea averii dobândite recent pentru a face ceva bun este mult mai complicată decât ea a anticipat. Din partea doamnelor tinere nu se așteaptă să-și asigure siguranța şi să îi ajute pe cei mai puțin norocoși. Și un singur domn care ar putea să o ajute în misiunea ei. Un domn încăpățânat, infernal de frumos – și prea onorabil să acționeze asupra atracției lor reciproce.

Și într-o dorință imposibil de negat …

   Florian Lowell a devenit brusc moștenitorul ducelui Redding – departe de statutul său de medic dedicat. Cu toate acestea, chiar și cu noul său rol, ca cel mai eligibil burlac al țării, Juliette frumoasă și neînfricată este cu totul depășită. Circumstanțele scandaloase ale nașterii sale i-ar distruge reputația, dacă ar deveni cunoscute. Dar, atunci când un pericol amenință viața lui Juliette, Florian trebuie să joace totul … inclusiv să îşi pună inima la bătaie, pe care doar o femeie o poate îmblânzi.

   Ea vrea să-și doneze averea unui spital pentru o cauză nobilă. El, un medic devotat, care are niște secrete ce i-ar putea distruge familia dacă ar fi dezvăluite. O poveste plină de pericol, suspans si multă pasiune.

„Lipită de el, chiar din întâmplare, Lady Juliette îl făcuse conștient de delicateţea ei feminină și de parfumul captivant care o însoţea mereu.
Iar el o ţinuse aproape mai mult decât fusese necesar, alarmant de dornic să nu-i dea drumul. Spre uimirea lui, simţise că și ea fusese cuprinsă de aceleași emoţii, ritmul rapid al inimii ei și respiraţia ţinând ritmul cu al lui, spunându-i că amândoi erau la fel de conștienţi de situaţie și împărtășeau aceeași dorinţă.”

Își pierduse minţile din cauza ei când se lăsase pradă dorinţei de a o săruta. Până atunci, reușise să-și păstreze într-un fel judecata și controlul, dar nu exista un moment exact, o secundă clară în care le pierduse. Inima lui era acum în mâinile ei, iar ăsta nu era un lucru atât de înfricoșător pe cât se temuse că o să fie. Făcuse tot ce putuse ca să nu se îndrăgostească, dar trebuia să recunoască faptul că era ceva extrem de plăcut în toată situaţia.

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.