Șeful de Vi Keeland - Editura Trei

Șeful, de Vi Keeland – Editura Trei – prezentare

Șeful

Autor: Vi Keeland

Nr. de pagini: 368

Titlul original: Bossman

Traducere de: Daniela Purgaru

Anul apariţiei: 2021

Bestseller # 1 New York Times

Nu te aștepți ca la birou să dai peste bărbatul visurilor tale…

  Când l-am întâlnit prima oară pe Chase Parker, nu mi-a făcut tocmai o impresie bună.
Mă ascundeam în toaleta unui restaurant, lăsându-i un mesaj disperat pe telefon prietenei mele, în care o rugam să mă salveze de la o întâlnire dezastruoasă.
Chase m-a auzit și mi-a zis că sunt o nemernică.
Așa că i-am zis să-și miște fizicul din fața mea – fizicul lui superb, bine făcut și plin de infatuare – și m-am dus la masa mea.
Când a trecut pe lângă mine, mi-a zâmbit compătimitor și s-a dus la partenera lui.
Însă în clipa în care străinul acela fermecător a apărut la masa mea, însoțit de blonda lui sexy, am crezut că intru în pământ…

  „Două personaje fabuloase, multă tensiune erotică, scene fierbinți și o doză sănătoasă de umor: Vi Keeland îți oferă un romance pe care pur și simplu o să-l devorezi!” – Totally Booked Blog

  „Te va face să roșești, ba chiar îți va frânge inima pe alocuri, dar apoi te va face să te topești și să râzi în hohote.” – Aestas Book Blog

Chase Parker nu are concurență! E cel mai sexy personaj de care te poți îndrăgosti.” – The Rockstars of Romance

  Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topurile New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Cu milioane de exemplare vândute, titlurile sale au apărut în peste o sută de liste de bestseller– uri și sunt traduse în 26 de limbi. Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani. Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.
De aceeași autoare, în colecția Eroscop, au apărut: Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward) și Egomaniac.

EDITURA TREI

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăți editoriale

3 COMMENTS

  1. Am citit cartea anul trecut in engleza. Desi povestea pe alocuri poate parea previzibila, exista anumite trairi in trecutul lui Chase care il marcheaza, insa el ascunde totul cu multe picanterii.
    Inceputul este inedit. Sigur o sa va placa.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.