Seria Pe strada Dublin de Samantha Young

Seria Pe strada Dublin de Samantha Young – tentații, emoții și scene fierbinți

   Lăsaţi-vă cuceriţi de Seria Pe strada Dublin şi evadaţi din rutină. Veţi regăsi momente emoţionante, dialoguri spumoase, erotism, senzualitate, situaţii limită şi la final veţi celebra dragostea. Vă puteţi îndrăgosti la prima vedere de personajele puternice şi vă veţi lăsa imaginaţia să călătorească prin tărâmul Scoţiei. Măiestria autoarei transformă personajele fictive în oameni reali ce trebuie să înfrunte obstacolele vieţii şi să meargă mai departe supravieţuind. 

   Samantha Young s-a născut la Stirlingshire, Scoţia. A absolvit în 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievală. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

1. Pe strada Dublin – On Dublin Street (2012)

Pe strada Dublin

   

   Pe strada Dublin-o carte încărcată de tentații, scene erotice, momente senzuale și romantism. Personaje puternice, ce dezvăluie pas cu pas tot ce poate ascunde tenebrele sufletului. Te poți îndrăgosti la prima vedere de acest roman și este imposibil să nu te lași purtat de aventura din strada Dublin. Trecutul le dă bătăi de cap și chiar dacă este trist, încetul cu încetul își dau seama că trebuie să se bucure de prezent și cu puțin noroc să riște pentru cea ce le rezervă viitorul.

   Un început de serie care te va face să te îndrăgostești de stilul autoarei Samantha Young și să-ți dorești ca sentimentele dintre Braden și Jocelyn să bântuie la nesfârșit.

   Totul a început cu o simplă coincidență, doi oameni grăbiți care ajung să împartă un taxi. Mai târziu vor afla că strada Dublin nu este doar o destinație, ci clipe adunate din trecut, prezent și viitor.
   Jocelyn Butler se luptă să depășească trauma pierderii familiei, iar atacurile de panică sunt frecvente. În loc să se apropie de oameni, ea preferă să fugă. Simpla apropiere de Elli-colega ei de apartament îi va aduce în cale nu doar prietenia ei, ci afecțiunea întregii familii. Singura persoană cu care nu poate crea o legătură este Braden Carmichael. Atracția puternică ce îi leagă îi bântuie pentru ca într-un final să facă un compromis-o relație bazată pe sex, un pact cu termen limită.

Tot ce vrea ea este prezentul.
Însă viitorul îi rezervă o surpriză…


   Jocelyn Butler a fugit ani întregi de trecutul său. Însă bărbatul seducător pe care îl cunoaşte o va dezbrăca de toate… secretele. Seria Pe strada Dublin – Samantha Young

   Acum patru ani, Jocelyn Butler şi-a lăsat în urmă trecutul dureros şi a plecat din Statele Unite în Scoţia, pentru a lua totul de la capăt.

   S-a hotărât să-şi îngroape suferinţa şi să meargă înainte fără a se mai implica în nicio relaţie.

   Pare mulţumită să ducă o viaţă retrasă până în clipa în care se mută într-un apartament superb pe Dublin Street. Acolo cunoaşte un bărbat care zguduie din temelii lumea ei păzită cu grijă.

   Braden Carmichael obţine întotdeauna ce vrea. Ştiind cât de sceptică este Joss privind orice fel de relaţie, Braden îi propune un aranjament sexual care să satisfacă atracţia intensă dintre ei şi care să le ofere în acelaşi timp libertate totală.

EROTISM.
SENZUALITATE.
ROMANTISM.

«O carte plină de senzualitate… Jocelyn Butler luptă să se regăsească pe sine şi să creadă din nou în forţele sale.» USA Today

«Admirabil scrisă, Pe strada Dublin are exact amestecul potrivit de erotism, senzualitate şi romantism.» Once Upon a Twilight

Apoi m-a cuprins în braţe, lipindu-şi o mână de ceafa mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sărut disperat, dar nu-mi puteam da seama dacă era disperarea lui sau a mea. Dar ştiam că nu fusesem sărutată niciodată aşa, atât de adânc, atât de pasional. Nu era un sărut delicat, ci o încercare de a ne cufunda unul în celălalt.


Mâna lui Braden a strâns-o pe a mea, ochii deschişi la culoare i s-au întunecat şi mi-am dat seama… că şi el mă voia.
-Bine, a murmurat el, chipul său căpătând un discret aer ameninţător, apoi s-a aplecat spre mine atât de mult, încât îi simţeam suflul vorbelor pe buze. Pot să fac asta. Dacă tu te poţi preface, şi eu pot să mă prefac.
Mi-am retras mâna dintr-a lui, străduindu-mă să nu tremur când am întins mâinile să iau câteva dintre paharele de pe bar. Braden le-a luat pe cele pe care le pusese jos pentru acea nesuferită strângere de mână. Mă enerva că avea dreptate. Atracţia noastră era de-a dreptul nucleară. Era prima oară când simţeam aşa ceva. Ceea ce îl făcea pe Braden Carmichael foarte periculos pentru mine. Iar eu trebuia să disimulez, aşa că i-am răspuns cu un zâmbet indiferent:
-Nu mă prefac.”

“Am strâns din maxilare cu un aer iritat. Dacă ar fi fost un personaj dintr-un roman, m-ar fi enervat gura lui slobodă. Dar aşa, îmi plăcea. Nu era nevoie să-i spun asta.
-Ştii, Braden, te-am observat în ultimele luni şi mi-am dat seama că te porţi ca un gentleman cu toată lumea, în afară de mine. De ce?
-Te vreau în pat. Iar gentlemenii sunt plicticoşi în pat.
Bună observaţie.
-Gentlemenii sunt gentlemeni şi în pat. Au grijă ca femeia să se simtă bine.
O să mă asigur că te simţi bine şi că îţi place tot ce facem. Atâta doar că n-o să fiu manierat.
Nod în stomac, fiori în pântec.
-Am crezut că deja am discutat despre asta. Între noi nu se va întâmpla nimic.

„- Braden, îmi place de tine. Chiar îmi place. Da, eşti un tip arogant şi spui tot ce-ţi trece prin cap, fără să cenzurezi porcăriile, dar îmi faci impresia unui băiat de treabă şi eşti un frate iubitor pentru Ellie.
Privirile ni s-au încrucişat şi aproape am tresărit simţind fiorul de atracţie care mi-a fulgerat pieptul.
Ellie mi-a devenit o bună prietenă şi îmi place să locuiesc cu ea. Nu vreau să stric prietenia cu ea. Şi nu vreau o relaţie. Cu nimeni.
S-a uitat tăcut la mine atât de mult timp, încât nu credeam că o să-mi răspundă. Am hotărât că poate cel mai bine era să ies din living şi să-l las pe Braden cu gândurile lui, dar, în clipa următoare, s-a relaxat şi s-a sprijinit iarăşi pe speteaza canapelei. Ochii i s-au întunecat. Cunoşteam acea privire. Uau!
-Ce bine că nu-ţi propun să avem o relaţie.
Pot să spun că replica lui m-a lăsat complet dezorientată.
-Atunci ce-mi propui?
-Doar sex.
Ce?
-Ce?
-Tu şi cu mine. Doar sex. Oricând vrem. Fără nicio obligaţie.
Doar sex, am repetat eu, simţind cum îmi rezonează vorbele în gură şi în creier.
Doar sex. Sex cu Braden oricând aş fi vrut, fără nicio obligaţie.”

2. Pe strada Londra – Down London Road (2013)

    Dacă vă era dor de personajele descoperite Pe strada Dublin, atunci aveți ocazia să le regăsiți aleatoriu în continuarea seriei. Pe strada Londra, o altă poveste emoționantă, despre viață, suferință, sacrificii și erotism. Oferiți șansa unui roman care ar putea să vă enerveze, dar și să vă cucerească iremediabil de la primele pagini. Sunt momente când tocmai aceste indecizii ale lui Jo și Cam fac deliciu, dar în același timp deschid o portiță către o altă lume, cea a responsabilității și sacrificiului. Cum să trăiești o viață liniștită dacă nu riști? Seria Pe strada Dublin – Samantha Young

Crede că ştie ce vrea.
Până când el îi arată de ce are nevoie.

   Pe strada Londra, continuarea celebrei Pe strada Dublin, ne readuce în Edinburgh pentru încă o poveste emoţionantă, impregnată de erotism, în care Samantha Young nu se teme să abordeze teme incomode.
    Jo Walker are un obiectiv clar: să găsească un bărbat care să le ofere stabilitate financiară ei şi familiei sale. Pentru aceasta, însă, trebuie să joace un rol care i-a devenit o a doua natură şi să le ascundă potenţialilor parteneri adevărul despre familia ei. Când îl întâlneşte pe Cameron McCabe, acesta o judecă după aparenţe şi îşi formează o opinie nu foarte măgulitoare. Dar, pe măsură ce încep să se cunoască, Cam descoperă că Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descoperă un bărbat în faţa căruia nu trebuie să se ascundă. Oare va îndrăzni Jo să pună în joc viitorul său dând curs atracţiei mistuitoare dintre ea şi Cam? Seria Pe strada Dublin – Samantha Young

„«Excelent» este primul cuvânt care-mi vine în minte când mJă gândesc la Pe strada Londra. Următoarele ar fi «absolut uluitor». Veţi fi mişcaţi de poveste, iar erotismul vă va tăia respiraţia.– Romantic Book Affairs

„— N-am mai întâlnit niciodată o persoană la fel de puternică şi de curajoasă ca tine. N-am mai întâlnit niciodată o femeie atât de modestă, de bună şi de altruistă. Eşti o doamnă complexă, a spus el, schiţând un zâmbet. Eşti inteligentă şi pasionată, şi amuzantă, şi încântătoare, şi pur şi simplu îmi tai respiraţia, la naiba. Când te-am văzut prima dată, te-am dorit aşa cum nu mai dorisem niciodată pe cineva. Când în ai făcut cu ou şi cu oţet, am vrut să te cunosc. Şi când te-am cunoscut, când am stat în bucătărie şi tu mi-ai spus să nu omor un păianjen întrucât nu spunea nimic bun despre noi ca specie dacă omoram ceva de care ne temeam, am ştiut. Am ştiut că nu aveam să mai întâlnesc vreodată o persoană la fel de hotărâtă şi de frumoasă şi de plină de compasiune. Ştiu de o bună bucată de timp că sunt îndrăgostit de tine, jo. Ştiu şi ar fi trebuit să-ţi spun.
Lacrimile îmi curgeau şiroaie pe obraji, iar Cam s-a străduit să le prindă pe toate cu degetul lui mare. Bărbia îmi tremura când am întrebat:
— De ce n-ai făcut-o?

„— Mă mistuie, a spus el de-abia respirând, lipindu-şi din nou fruntea de a mea. Aproape că mă distruge. F prea mult. E… Nici măcar nu pot descrie, dar să fiu alături de tine e… Simt în mine o intensitate, tot timpul, o… atracţie constantă, o disperare… ca şi când ai fi fost întipărită în mine sau ceva de genul. Şi doare al naibii de rău.
— Ştiu, am şoptit eu pe un ton mângâietor, lacrimile curgându-mi din ce în ce mai repede. Ştiu. Şi eu simt asta.”

3. Pe strada Jamaica – Before Jamaica Lane (2014)

     Pe strada Jamaica-o carte despre redescoperire, acceptare şi lupta pentru a depăşi traumele suferite în trecut. Atracţia fizică stârneşte valuri printre personaje, iar tachinările vor avea un singur scop-o propunere indecentă. Cum vor reacţiona şi cât de departe vor merge fără să recunoască ceea ce simt?  Doar la final veţi regăsi răspunsul la incertitudini şi sunt mari şanse să rămâneţi plăcut surprinşi.

O simplă lecţie de seducţie între doi prieteni se poate transforma în mult mai mult…

   În ciuda firii sale sociabile, Olivia nu se simte deloc în siguranţă în preajma bărbaţilor. Dar odată cu mutarea la Edinburgh, începe o nouă viaţă.

  Nate Sawyer e un jucător fermecător, care nu-şi ia niciodată vreun angajament faţă de nimeni.

  Aşa că atunci când Olivia apelează la el, Nate se oferă să o iniţieze în arta seducţiei, iar legătura lor se transformă curând într-o poveste de dragoste pasională.

  Însă Nate nu pare dispus să-şi trădeze convingerile şi riscă astfel să piardă pentru totdeauna iubirea vieţii sale…

Ochii îi străluciră când înţelese ce-i spuneam şi ne-am îndreptat spre ieşire. I-am trimis un mesaj lui Jo, spunându-i că plecăm şi am mers repede, în tăcere, până pe strada Jamaica. Sus, în dormitor, unde începuse, de fapt, toată povestea, am făcut dragoste cu Nate încet, promiţându-i cu fiecare parte din mine că acel apoi pe care îl găsiserăm împreună… ei, bine… era pentru totdeauna.

Am clipit, tulburată de atracția puternică pe care o simțeam. Ajunsesem să mă pricep atât de bine s-o ignor, încât mă prinsese pe nepregătite. Asta era problema când erai prietenă cu un tip pe care îl plăceai cu adevărat și care se întâmpla să fie cel mai atrăgător bărbat pe care l-ai cunoscut în viața reală.

4. Pe strada India-Fall From India Place (2014)

,,Să îţi aminteşti de acestă seară, întrucât e începutul veşniciei”.- Dante Aligheri

    Pasionant, senzual, emoţionant, dar…din perspectiva mea a lipsit ceva acestui volum al patrulea din seria Străzilor. Da, recunosc sunt mai ciudată şi o mofturoasă şi probabil nu am văzut acea sclipire care să-i dea strălucire romanului. ,,Pe strada Dublin” rămâne pe primul loc în topul meu, fiind cea mai bună din serie, un fel de temelie, celelalte cărţi fiind construite pe acest pilon de bază, Mă aşteptam ca pe parcurs, să avem parte de volume din ce în ce mai bune. Se pare că, pentru mine, situaţia nu s-a prezentat aşa, dar repet este percepţia mea asupra cărţii şi posibil voi cei care aţi citi sau veţi citi cartea o să vă placă, sau v-a plăcut cu mult mai mult decât mi-a plăcut mie. Chiar m-aş bucura să putem dezbate problema aceasta şi poate mă convingeţi să îmi schimb părerea, mă faceţi să văd acel ceva lipsă din ecuaţia India.

Când prima dragoste are nevoie de o a doua șansă…

   Celebra autoare a seriei Pe strada Dublin se întoarce cu o poveste despre cum să lași în urmă trecutul și cum să ai încredere în viitor. Când Hannah Nichols l-a văzut ultima dată pe Marco D’Alessandro, în urmă cu cinci ani, acesta i-a frânt inima. Băiatul cel rău cu o latură tandră ascunsă e singurul tip pe care Hannah l-a iubit vreodată. După o noapte de pasiune, Marco a dispărut. Distrusă, Hannah nu și-a mai revenit niciodată. Dar soarta îi reunește, iar Marco luptă să o convingă pe Hannah că sunt meniți să fie împreună…

„Senzualitate pură.” – USA Today

„Pasionant, din toate punctele de vedere.” – Fresh Fiction

  

,,Lăsându-mi bluza să cadă pe podea, am împins uşa băii şi aburul de la duş m-a lovit imediat. Marco şi-a înălţat capul la vederea mea prin sticla aburită a cabinei de duş şi un zâmbet leneş i-a luminat chipul frumos, făcându-mă să mă topesc pe loc.”


„- O favoare? Am hohotit. Credeam că te iubesc. Am permis să fiu vulnerabilă cu tine în toate felurile în care am putut, iar tu ai plecat de lângă mine ca şi cum n-ai fi suportat să fii lângă mine. Mi-ai frânt inima.
– Ştiu, a şoptit el. Niciodată n-am regretat ceva mai mult în viaţa mea. A fost anapoda şi stupid şi, dacă aş putea să iau acel moment înapoi. Aş face-o.
-Tot? m-am trezit întrebând.
Mi-a privit buzele şi apoi ochii.
-Nu, a răspuns cu o voce gâtuită. Doar partea în care te-am părăsit.”

5. Ecouri din strada Scotia-Echoes of Scotland Street (2014)

   “Ecouri din strada Scoția” este o poveste de dragoste minunat de senzuală și încărcată de emoție. Este un roman despre oameni reali care reușesc să supraviețuiască, înfruntând dificultățile vieții. Este genul de carte care te îndeamnă să reflectezi asupra unor lucruri. Să luptăm pentru dragostea noastră, să nu ne lăsăm influențați de alte persoane, să renunțăm la prejudecăți, să nu rămânem prizonieri în trecut, ci să privim cu încredere spre viitor.-Alina

A terminat o cu băieții răi, dar el e atât de bun… 

  Shannon MacLeod a ales întotdeauna genul greşit de bărbat. După ce a trecut dintr-o relaţie toxică în alta, şi a jurat să stea departe de bărbaţi — mai ales de cei din soiul „băiat rău”.

   Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea să-l evite — superb, tatuat, fermecător şi arogant. Dar exteriorul lui dur ascunde un om bun, care-şi doreşte să-şi găsească aleasa. Cole este hotărât s-o scoată pe Shannon din singurătatea ei şi să-i cucerească inima. 

   Când Shannon îşi deschide sufletul în faţa lui Cole cel stabil şi devotat, pasiunea dintre ei se aprinde fulgerător. Trecutul ei însă o bântuie necontenit, iar temerile pe care le are ameninţă să-i despartă pe vecie.

„Încântător… O poveste de iubire cu adevărat emoționantă.” – Dear Author

„Senzual, romantic și plin de pasiune.” – RT Book Reviews

„Minunat scris, te ține în priză de la prima la ultima pagină.” – Under the Covers 

„Personaje fermecătoare, dialoguri spirituale, scene fierbinți și lucruri din viața reală – e un roman pe care-l vei devora. Samantha Young e o autoare de neratat!” – Fresh Fiction

   După ce a absolvit, în 2009, Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică și medievală, Samantha Young s-a dedicat scrisului. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban și subiecte contemporane. 

   La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut Pe strada Jamaica, Pe strada Dublin și Pe strada Londra. Pentru romanul Pe strada DublinSamantha Young a fost nominalizată în 2012 la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance, iar pentru romanul Pe strada Jamaica a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Romance 2014. 

Cărțile Samanthei Young sunt publicate în 30 de țări. 

Samantha Young este neîntrecută în a descrie scene erotice dintre cele mai voluptuoase.” – Once Upon a Twilight

“Am blestemat ciudatul umor al sorţii, care-mi oferise o slujbă bună în cel mai rău loc cu putinţă. Eram în raiul băieţilor răi. Sau în iad. Oricum ar fi fost, nu era locul potrivit pentru mine.”

 “Totuşi, a fi captivă în apropierea băiatului rău de vis, ale cărui haine voiai să le sfâşii în ciuda faptului că ştiai că nu e potrivit pentru tine, e mai rău. Mult mai rău.”

“— Nu pot să suport tipii ca tine.

Am spus cuvintele astea pe un ton jos, plin de venin, care l-a făcut pe Cole să se dea brusc înapoi, surprins.

— Tipii arătoşi care presupun că toate femeile le vor cădea la picioare, mulţumindu-le pentru un strop de atenţie. Ei bine, eu nu sunt una dintre ele. Nu respect şmecherii ca tine. Nu-mi place de tine. N-am încredere în tine. în spatele zâmbetului tău fermecător nu există nimic, în afara unor promisiuni deşarte. Nu ai nimic real să-mi oferi, nici mie, nici altei victime de-a flirtului tău. Diferenţa dintre mine şi ele e totuşi că eu sunt suficient de isteaţă ca să te văd aşa cum eşti cu-adevărat.

Cu răsuflarea întretăiată, am conchis:

— Nimic. “

7. Clar de lună pe strada Nightingale -Moonlight on Nightingale Way (2015)

Clar de lună pe strada Nightingale de Samantha Young-prezentare

Un roman din seria Pe strada Dublin, de la autoarea de bestselleruri New York Times

„Extrem de senzual… De neratat.” USA Today

   Logan și-a petrecut doi ani din viață plătind pentru greșelile pe care le-a făcut. Acum e gata pentru un nou început. Are un apartament superb, o slujbă care-i place și nenumărate femei care să-l facă să uite trecutul. Și o cucerire care-l înnebunește…

  Grace a scăpat de familia ei dominatoare, mutându-se în alt oraș. Noua sa viață, menită să-i împlinească nevoile, e aproape perfectă. Mai trebuie doar să-l găsească pe Domnul Potrivit — sau cel puțin să reușească să-l ignore pe vecinul ei, Logan — un bărbat seducător, dar foarte insistent…

  E hotărâtă să se țină departe de el, când un eveniment neașteptat îl transformă pe cuceritorul nestăpânit în bărbatul puternic și stabil pe care Grace îl căuta. Și tocmai când e pe cale să cedeze farmecelor lui, propriul ei trecut tulburat amenință să arunce în aer tot ce au reușit să construiască…

„Seria Pe strada Dublin bate toate recordurile.ˮ – Dear Author 

„Young este o autoare pe care trebuie să o citești!ˮ – Fresh Fiction 

„Minunat scris, te ține în priză de la prima la ultima pagină.ˮ – Under the Covers 

„Te va fermeca… O poveste de dragoste de neuitat.ˮ – RT Book Reviews 

„Vocea Samanthei Young este inconfundabilă.ˮ – Fiction Vixen

On Dublin Street Series Goodreads –Seria Pe strada Dublin 

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Serii cărţi

Liste cărţi erotice

Recenzii cărţi Young Adult

sursa foto Pinterest

10 COMMENTS

  1. […] Seria Pe strada Dublin/On Dublin Street: 1. Pe strada Dublin (On Dublin Street, 2012); 2. Pe strada Londra (Down London Road, 2013); 2.5. Castle Hill; 3. Pe strada Jamaica (Before Jamaica Lane, 2014); 3.5. Until Fountain Bridge; 4. Pe strada India (Fall From India Palce, 2014); 5. Ecouri din strada Scoţia (Echoes of Scotland Street, 2014); 5.5. Valentine; 6. Clar de lună pe strada Nightingale (Moonlight on Nightingale Way, 2015); 6.5. One King’s Way; 6.6. StarsOver Castle Hill […]

  2. […] Seria Pe strada Dublin/On Dublin Street: 1. Pe strada Dublin (On Dublin Street, 2012); 2. Pe strada Londra (Down London Road, 2013); 2.5. Castle Hill; 3. Pe strada Jamaica (Before Jamaica Lane, 2014); 3.5. Until Fountain Bridge; 4. Pe strada India (Fall From India Palce, 2014); 5. Ecouri din strada Scoţia (Echoes of Scotland Street, 2014); 5.5. Valentine; 6. Clar de lună pe strada Nightingale (Moonlight on Nightingale Way, 2015); 6.5. One King’s Way; 6.6. StarsOver Castle Hill […]

  3. […]  Seria Pe strada Dublin/On Dublin Street: 1. Pe strada Dublin (On Dublin Street, 2012); 2. Pe strada Londra (Down London Road, 2013); 2.5. Castle Hill; 3. Pe strada Jamaica (Before Jamaica Lane, 2014); 3.5. Until Fountain Bridge; 4. Pe strada India (Fall From India Palce, 2014); 5. Ecouri din strada Scoţia (Echoes of Scotland Street, 2014); 5.5. Valentine; 6. Clar de lună pe strada Nightingale (Moonlight on Nightingale Way, 2015); 6.5. One King’s Way; 6.6. StarsOver Castle Hill […]

  4. […] Seria Pe strada Dublin/On Dublin Street: 1. Pe strada Dublin (On Dublin Street, 2012); 2. Pe strada Londra (Down London Road, 2013); 2.5. Castle Hill; 3. Pe strada Jamaica (Before Jamaica Lane, 2014); 3.5. Until Fountain Bridge; 4. Pe strada India (Fall From India Palce, 2014); 5. Ecouri din strada Scoţia (Echoes of Scotland Street, 2014); 5.5. Valentine; 6. Clar de lună pe strada Nightingale (Moonlight on Nightingale Way, 2015); 6.5. One King’s Way; 6.6. StarsOver Castle Hill […]

  5. […] Seria Pe strada Dublin/On Dublin Street: 1. Pe strada Dublin (On Dublin Street, 2012); 2. Pe strada Londra (Down London Road, 2013); 2.5. Castle Hill; 3. Pe strada Jamaica (Before Jamaica Lane, 2014); 3.5. Until Fountain Bridge; 4. Pe strada India (Fall From India Palce, 2014); 5. Ecouri din strada Scoţia (Echoes of Scotland Street, 2014); 5.5. Valentine; 6. Clar de lună pe strada Nightingale (Moonlight on Nightingale Way, 2015); 6.5. One King’s Way; 6.6. StarsOver Castle Hill […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.