Seria Hanul Amintirilor de Nora Roberts

Seria Hanul Amintirilor de Nora Roberts-parfum de fericire

Inn BoonsBoro Trilogy

    Trecutul întotdeauna ne va fascina, dar atunci când îl întâlnim printre rândurile cărților care le citim simțim cu adevăram că ne transpunem într-o altă lume. Seria Hanul amintirilor este preferata mea, datorită atmosferei, personajelor, legăturii de familie, dar și a superbului han BoonsBoro. Am simțit aroma vremurilor demult apuse și am avut posibilitatea alături de frații Montgomery să îl reinventez pentru a se bucura și alți oameni de parfumul fericirii. Câți dintre voi ați simțit că un anumit loc este destinat să vă aducă zâmbetul pe buze? La BoonsBoro m-am simțit în vacanța perfectă și mi-am dorit ca fiecare personaj să își găsească liniștea. Povestea lui Ryder este ultima din serie, dar cea mai frumoasă. Mă bucur că fiecare cuplu și-a găsit jumătatea, iar fantoma misterioasă s-a simțit după foarte mulți ani … împăcată.

   Doar mergând pe treptele iubirii poți face mici pași spre fericire și vei afla ce se întâmplă până la urmă cu iubirea dincolo de timp. Nu sunt o fană a Norei Roberts, dar seria Hanul Amintirilor are un loc aparte în sufletetul meu.

Treptele iubirii de Nora Robertstreptele-iubirii-de-nora-roberts-seria-hanul-amintirilor

Data apariţiei: Noiembrie 2012
Titlu original: The Next Always
Editura: Litera
Colecţia: Lira Books
Număr pagini: 336

   Vechiul han din Boonsboro, Maryland, a supravieţuit războiului, şi-a schimbat proprietarul de nenumărate ori şi, potrivit zvonurilor, este bântuit de fantome. Acum fraţii Montgomery şi excentrica lor mamă vor să îi redea farmecul de odinioară. Pentru arhitectul familiei, Beckett, munca este refugiul pentru o viaţă personală anostă. Însă un proiect secret începe să îi ocupe tot mai mult gândurile: fata pe care o iubea în adolescenţă s-a întors în Boonsboro.

     Clare Brewster, acum mama a trei copii, a revenit în oraşul natal după ce soţul ei, militar, şi-a pierdut viaţa în Irak. Proprietara a unei librării cochete, situate chiar peste drum de hotel, este prea ocupată ca să aibă timp de aventuri romantice. Însă constată că viaţa îi poate oferi surprize extraordinare, căci băiatul care o adoră discret în liceu s-a transformat într-un bărbat puternic şi capabil, care ar putea să îi arate încă o dată drumul spre fericire.

Paşi spre fericire de Nora Robertspasi-spre-fericire--de-nora-roberts-seria-hanul-amintirilor

Data apariţiei: Mai 2013
Titlu original: The Last Boyfriend
Editura: Litera
Colecţia: Lira Books
Număr pagini: 336

     Owen este organizatorul clanului Montgomery, cel care conduce firma de construcții a familiei cu o mână de fier și după o schemă de programări inflexibilă. Deși frații săi îi iau în derâdere obsesia pentru ordine, hanul BoonsBoro de care se ocupă este pe cale să fie inaugurat conform așteptărilor. Singurul lucru pe care chibzuitul Owen nu l-a prevăzut este relația cu Avery McTavish… Populara pizzerie a lui Avery se află vizavi de han, ceea ce-i permite proprietarei să urmărească pas cu pas spectaculoasa renovare și să înceapă să-l vadă cu alți ochi pe cel mai riguros dintre frații Montgomery. Încă din copilărie, când a fost primul ei prieten, Owen a ocupat mereu un loc aparte în gândurile ei, însă atracția pe care o simte acum pentru el nu este nicidecum inocentă. Pe măsură ce relația lor evoluează și inaugurarea hanului oferă întregului oraș motive de sărbătorire, Owen descoperă că eforturile lui sunt abia la început, căci îi va lua mai mult timp decât ar fi crezut pentru a o convinge pe Avery că alături de cel dintâi prieten poate face primii pași spre fericire.

Iubire peste timp de Nora Roberts

Iubire peste timp de Nora Roberts-Seria Hanul amintirilor

Data apariției: Iunie 2013
Titlu original: The Perfect Hope
Editura: Litera
Colecția: Lira Books
Nr. pagini: 316 pagini

    Dintre frații Montgomery, Ryder este cel mai greu de înțeles, în aparența lui dură dă impresia că în sufletul lui nu se poate ascunde nici o urmă de blândețe. Morocănos și deloc sociabil, este însă atât de atrăgător, încât nici o femeie nu-i poate rezista. Cu excepția lui Hope Beaumont, directoarea hanului deținut de familia lui. Fost manager al unui hotel din suburbiile Washingtonului, Hope este obișnuită cu o viață trepidantă și strălucitoare, dar în micul Boonsboro și-a găsit mulțumirea în toate privințele… mai puțin în cea a dragostei. Singura ei interacțiune cu sexul opus constă în relația bizară cu Ryder, care întotdeauna pare să-i observe punctele slabe și să profite de ele. Cu toate astea, atracția dintre ei este ușor de observat, o scânteie care s-a aprins cu un sărut nevinovat. În timp ce hanul se dovedește un succes, mulțumită priceperii lui Hope, trecutul revine s-o bântuie prin câteva evenimente stânjenitoare. Vulnerabilitatea ei stârnește emoțiile lui Ryder, făcându-l să-și dea seama că, deși Hope nu e probabil perfectă, ar fi o pereche desăvârșită pentru el.

Serii cărți/Listă cărți Nora Roberts

18 COMMENTS

  • Vero, daca esti fana cu atat mai mult. Eu doar sunt doar cititoare ocazionala ale acestei autoare. 😛

  • Poate candva vei lua in calcul si o savurezi. In fond, zilele nu au intrat in sac.

 1. Am si eu cateva carti de-ale dansei. Am ramas impresionata de aceasta serie! *am uitat sa-mi trec numele de utilizator mai sus, upsi*

 2. Prima carte din srie am citit-o si mi-a placut foarte mult. Din pacate nu am stiut ca este o serie (la acel moment) si nu am cautat, bineinteles, sa imi iau si celelalte 2 carti. Dar acum sunt tare curioasa si chiar mi le doresc.
  Nora Roberts este printre preferatele mele 🙂

 3. frumoasa seria!de fapt citesc cu placere nora roberts,pana si cele cu magie locco_smiley_9

 4. Am reusit sa citesc intreaga serie. O serie frumoasa. Oricum Nora Roberts este preferata mea 🙂 . Dintre cele trei carti cel mai mult mi-a placut ultima 😉 . Banuiam ca va fi ceva intre Ryder si Hope 😉 🙂 .Chiar m-a amuzat cartea.
  Intreaga serie te binedispune, iti aduce zambetul pe buze 🙂 . M-a amuzat teribil scena cand Clare afla ca va avea gemeni 🙂 . Wow!!!

  • Yehh, Mirela, foarte bine. Chiar sunt usoare cartile si emotionante. Fiecare frate are un anume farmec si este imposibil sa nu ii indragesti. 😛 Clare a vrut sa compensenze, de aceea a si primit doi.

 5. […]    In 1985 se casatoreste pentru a doua oara cu tamplarul Bruce Wilder, care detine in prezent o librarie in Boonsboro, Maryland care se cheama Turn the Page Book.Impreuna mai detin si hotelul Inn BoonsBoro ale caror apartamente poarta numele cuplurilor romantice din carti (sunt transpuse in trilogia “Hanul amintirilor”). […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.