Seria Zurbagiii din Havisham

Seria Zurbagiii din Havisham – Lorraine Heath – dorințe interzise

   Seria Zurbagiii din Havisham – Lorraine Heath – historical romance

   Pierderea timpurie a părinților i-a unit și pentru a supraviețui singurătății au ales să sfideze regulile și cu fiecare aventură acumulată au devenit preferații Londrei. Sunt cunoscuți ca și Zurbagiii din Havisham – trei bărbați temperamentali, pasionali și dornici să ajungă în patul a cât mai multor femei. Escapadelor lor sunt recunoscute și controversate, însă este imposibil să nu-ți dorești să descoperi ce mister ascund. 

   Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste, care au apărut constant pe lista de bestselleruri a USA Today și New York Times. În plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewers’ Choice Award și Career Achievement Award.

 1. Iubire fără mască – Falling Into Bed with a Duke – Colecția Iubiri de poveste – Editura Alma/Litera

Iubire fără mască de Lorraine Heath-Falling Into Bed with a Duke-Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma-Litera

  După șase sezoane lipsite de succes, domnișoară Minerva Dodger alege condiția de față bătrână în defavoarea vânătorilor de avere. Dar, mulțumită clubului Nightingale, are ocazia să se bucure de o noapte de plăceri. În acel stabiliment renumit, doamnele poartă măști înainte de a coborî să își aleagă un iubit. Ducele de Ashebury cel diabolic de chipeș este mai mult decât dornic să satisfacă dorințele misterioasei lady – și o atrage pe Minerva într-o superbă aventură ce devine din ce în ce mai intimă.

  Un bărbat cu remarcabile talente, Ashebury își da seama că partenera lui de plăceri este nonconformistă domnișoară Dodger.  Intrigat de istețimea și de îndrăzneala ei, își pune în minte s-o curteze la modul serios. Cu toate acestea, Minerva refuză să aibă încredere în el.  Cum să facă atunci curte unei femei pe care deja o sedusese? Și cum să dovedească faptul că pasiunea dezlănțuită în întuneric este doar începutul unei vieți întregi de plăceri…?

    “Minerva purta o pălărie elegantă, dar simplă, cu boruri late, și o rochie de un galben pal, cu fuste voluminoase. Părul ei lucios și sprâncenele, ochii ei căprui și buzele de culoarea fragilor formau un contrast puternic. Stătea puțin în dreapta podeţului, așa încât acesta și iazul din spate serveau drept fundal. Dar centrul, elementul-cheie al imaginii, era ea. Umbrele dimineții, lumina solară filtrată erau exact așa cum avea nevoie pentru a obține efectul dorit.
    Iubea acest moment, când deținea controlul absolut, când stabilea rezultatul eforturilor lui. Dacă și cifrele ar fi rezultat tot atât de firesc, n-ar fi fost nevoit să se gândească la zestrea ei în momentul în care o privea pe Minerva. La cât de pricepută era la cifre, știa că-l putea ajută să-și administreze moșiile și să asigure o moștenire spectaculoasă pe care s-o lase urmașilor. Dar asta ar fi presupus că el să dezvăluie încurcătură în care se găsea în prezent – iar ea nici n-ar înțelege, nici n-ar aprecia situația lui dificilă. Cu aversiunea ei față vânătorii de avere, cum să-l poată vedea drept altceva?
    – Suntem aproape gata, strigă el.
    Ea nu se mișcă, nu-l bagă în seama. Autocontrolul ei, disciplină îl umplură de uimire.
    Soarele deveni mai puternic, umbrele se retraseră doar puțin. El capta acest moment.
    Se ridică, merse spre ea și îi întinse mâna. Ea își ridică privirea spre el.
    – E gata?
    – Da.
    – A fost relativ ușor, spuse ea punându-și mâna într-a lui.
    El o trase în sus, îi prinse gură cu a lui, primind cu bucurie gustul și atingerea ei. Ea se retrase ușor.
    – Lovingdon.
    – Lasă-l să privească.
    – Mă tem că va face mai mult decât să privească. Va pretinde că m-ai compromis și va insista să ne căsătorim.
    – Ar fi așa rău?”

2. Făgăduiala – The Earl Takes All – Colecția Iubiri de poveste – Editura Alma/Litera

Făgăduiala -Lorraine Heath-The Earl Takes All-Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma-Litera

    Într-o noapte de vară, Edward Alcott cedează tentației și o sărută pe Lady Julia Kenney, într-o grădină întunecată. Însă pasiunea pe care o trezește în el trebuie să fie dată uitării, fiindcă ea urmează să se mărite cu fratele lui geamăn, contele de Greyling. Câțiva ani mai târziu, când tragedia îi lovește pe neașteptate pe cei doi frați, Edward trebuie să-și onoreze jurământul făcut fratelui său muribund și, la întoarcerea în Anglia, să îi ia locul pentru a o menaja pe Julia, soția lui gravidă, până când contesa va naște eventualul moștenitor al titlului.

   Când cel pe care îl crede soțul ei se întoarce după o călătorie de două luni, Julia îl găsește schimbat. Mai puternic, mai îndrăzneț, mai pasional – chiar dacă se limitează doar la câte un sărut. Cu fiecare zi care trece, ea se îndrăgostește tot mai tare de el. Pentru Edward scânteia pasiunii care a apărut în noaptea aceea de demult se reaprinde cu forță, iar el tânjește să fie cu adevărat soțul ei. Dar dacă ea va descoperi înșelătoria, îl va disprețui – iar legea îl împiedică să se însoare cu văduva fratelui său. Prins în capcana promisiunii făcute răposatului său frate, între dragoste și dorința de a fi el însuși, Edward trebuie să îndrăznească să riște să-și dezvăluie secretele și să înfrunte scandalul, dacă dorește să aibă în final o șansă la fericire.

   

„Ceva ademenitor cum nu mai cunoscuse până atunci îl copleși lăsându-l complet neputincios în faţa cântecului ei de sirenă. Nu înţelegea ce se întâmpla. În toţi cei douăzeci și trei de ani ai săi, nu i se mai întâmplase niciodată ca o femeie să-i provoace un astfel de uragan de sentimente confuze și incomode. Ar trebui să plece acum cât încă putea… doar că se simţea atras de ea ca o molie de flacără… ca și când femeia aceasta fusese creată de zei numai și numai pentru el.”

„Sărutul de noaptea trecută îi înmuiase genunchii. Dar acesta îi înmuia întreg trupul și făcea să i se reverse căldură fluidă prin fiecare celulă.”

„În tot jurnalul citise numai despre iubire. O iubise la fel de mult cum îl iubise și ea pe el. Își dorise să fi e fericită. Doar că să găsească fericirea fără el i se părea în același timp imposibil și o mare trădare. Și totuși, era aproape ca și când s-ar fi așteptat la asta. Ca și când ar fi încurajat-o să fi e fericită, să cunoască iubirea din nou, să meargă mai departe.”

„Cu el, putea fi ea însăși… în întregime și pe deplin. Era ea întru totul ea însăși. Și devenea tot mai mult ea însăși, pe măsură ce lumea exterioară se topea în mrejele pasiunii. Era ea însăși cu el… cu acest bărbat care o accepta deschis… cu tot cu obrăznicia ei. Cu acest bărbat care o transforma în femeia lui.”

3. Vicontele și vulpița – The Viscount and the Vixen – Colecția Iubiri de poveste – Editura Alma-Litera

Vicontele și vulpița-Lorraine Heath-The Viscount and the Vixen-Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma-Litera

   Dragostea naște nebunie.

   Vicontele de Locksley a fost martorul nefericirii cumplite în care s-a cufundat tatăl lui după moartea soției sale mult iubite. Iar vicontele primește încă o confirmare a nebuniei când bătrânul marchiz își aranjează o nouă căsătorie, dând anunț în ziar – și cea care îi răspunde este Portia Gadstone, o frumusețe roșcată pe care Locksley o cataloghează imediat drept vânătoare de zestre.

   De aceea, se vede nevoit să ia măsuri drastice pentru a o opri pe mica profitoare, chiar dacă asta înseamnă să se însoare el însuși cu ea. La urma urmelor, o căsnicie care să le aducă reciproc plăcere ar putea fi convenabilă, într-adevăr… atâta vreme cât nu intervin între ei sentimente incomode.

  Disperarea o obligă pe Portia să accepte căsătoria cu un nebun, căci aranjamentul îi va oferi protecția de care are nevoie. Sau așa crede, până când fiul marchizului, un bărbat tulburător de chipeș, îi ia locul tatălui său!

   Acum, uniunea atent planificată și, mai important, sigură pentru liniștea ei sufletească, pe care Portia și-a imaginat-o, a fost înlocuită de o relație pasională care i-ar putea frânge inima.

   Căci pe măsură ce începe să se îndrăgostească de seducătorul ei soț, secretele ei întunecate ies la suprafață și amenință să îi distrugă pe amândoi – dacă Locksley nu va fi dispus să riște totul și să-și deschidă inima în fața dragostei.

Hellions of Havisham Series-Lorraine Heath

Seria Zurbagiii din Havisham de Lorraine Heath-Colecția Iubiri de poveste-Editura Litera

Colecţia Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursă imagine: Cărți Romantice

V-a plăcut seria Seria Zurbagiii din Havisham – Lorraine Heath?

Seria Zurbagiii din Havisham – Lorraine Heath – dorințe interzise – o serie care va v-a uimi.

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.