Seria Trilogia Sudului de Sandra Brown-emoţii, familie, destin

Seria Trilogia Sudului de Sandra Brown – emoţii, familie, destin

   Autoarea Sandra Brown ne prinde în mreje cu încă o serie care merită descoperită: Trilogia Sudului. Surprinde cu măiestrie emoţia şi familia în momentele cele mai sensibile. Indiferent de ceea ce faci, întotdeauna se va găsi un loc în care să aparţi. Familia Tyler ştie ce înseamnă să preţuieşti, să te dedici şi să iubeşti atât trecutul, cât şi prezentul.

   Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare. În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

1. Sub pretextul iubirii – Texas! Lucky (1990) – Colecţia Romantic Suspense – Editura Litera

Sub pretextul iubirii-Texas! Lucky (1990)-Colecţia Romantic Suspense-Editura Litera

   Sexy și charismatic, Lucky Tyler e un rebel înnăscut, care atrage necazurile – dar și femeile – ca un magnet. Seara în care sare în ajutorul unei roșcate misterioase într-un bar sordid îi oferă mai mult decât se aștepta. Tânăra îl înfruntă, îi stârnește pasiunea, apoi dispare fără urmă. Dar când poliția îl consideră principalul suspect în cazul incendiului care a avut loc în aceeași noapte, este singura care îl poate salva, oferindu-i un alibi. Seria Trilogia Sudului – Sandra Brown

   Devon Haines încearcă în zadar să scape de amintirea clipelor fierbinți petrecute alături de necunoscutul care i-a furat inima. Când Lucky îi dă de urmă, ea se trezește pusă în fața unei alegeri dificile. Să-l ajute ar însemna să-și dezvăluie cele mai negre secrete, dar un refuz i-ar pune în primejdie pe el și pe toți ai lui. Oricare i-ar fi decizia, Devon riscă să-l piardă pentru totdeauna.

„Provocator, senzual, alert… un festin al simțurilor, de la o scriitoare de excepție.“ Rave Reviews

2. Legile inimii – Texas! Chase (1991) – Colecţia Romantic Suspense – Editura Litera

 Legile inimii-Texas! Chase (1991)Colecţia Romantic Suspense-Editura Litera

   Fără să știe, Chase Tyler a fost încă din școala primară marea dragoste a lui Marcie Johns, deși a ales să se căsătorească cu o altă femeie. Viața a fost bună cu el până în momentul când un tragic accident i-a răpit soția și copilul nenăscut. Copleșit de durere, Chase a pierdut direcția și a devenit un suflet rătăcitor, fără țintă și fără de speranță. După doi ani de haos, soarta intervine din nou și o aduce lângă el pe Marcie, prietena care fusese de asemenea implicată în cumplitul accident.

   Sentimentul de vinovăție atârnă foarte greu asupra tinerei, dar este absolut convinsă că numai puterea dragostei ei îl va scoate pe Chase din abisul în care se cufundase. Este dispusă, așadar, să riște totul într-un plan îndrăzneț de a-i salva afacerea și viața, redându-i totodată puterea de a iubi și de a fi fericit.

  „Povestea plină de suspans poartă marca inconfundabilă a senzualității celebrei romanciere.“ – Rave Reviews Seria Trilogia Sudului – Sandra Brown

3. O ispită irezistibilă – Texas! Sage (1991– Colecţia Romantic Suspense – Editura Litera

O ispită irezistibilă-Texas! Sage (1991)-Colecţia Romantic Suspense-Editura Litera

    Încă din copilărie, Sage Tyler a trăit în umbra fraților ei mai mari, Chase și Lucky. Chiar și după ce-și obține diploma de licență în domeniul afacerilor, celor doi nici nu le trece prin gând să o implice în compania familiei, considerând că singura carieră potrivită pentru sora lor mai mică este cea de soție a viitorului dermatolog de succes Travis Belcher. Dar când acesta rupe logodna chiar înaintea Crăciunului, Sage se vede nevoită să revină acasă. Seria Trilogia Sudului – Sandra Brown

   Mândră și încăpățânată, tânăra își propune să ascundă vestea despărțirii, dar planurile îi sunt date peste cap de noul angajat al familiei, Harlan Boyd, un străin arogant, dar extrem de atrăgător, care a auzit fiecare cuvânt rostit în timpul umilitoarei despărțiri… și i-a plăcut! Deși Harlan reprezintă tot ceea ce ea disprețuiește la un bărbat, Sage nu rezistă ispitei de a se arunca în brațele lui. Cei doi fac tot posibilul să se lupte cu atracția irezistibilă dintre ei, în timp ce viețile li se complică din ce în ce mai mult. 

Răsturnări de situație, personaje complexe… Sandra Brown ne cucerește cu fiecare roman.– Publishers Weekly

Texas! Tyler Family Saga

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Trilogia Sudului – Sandra Brown

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.