Un bilet pentru Paris de Jojo Moyes-În curând-Litera

Un bilet pentru Paris de Jojo Moyes-Editura Litera

Un bilet pentru Paris

Autor: Jojo Moyes

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

   Nell are douăzeci și șase de ani și nu a fost niciodată la Paris. De fapt, nu a fost plecată niciodată într-un weekend romantic, niciunde. Să călătorească în străinătate nu e ceva ce ar face în mod obișnuit. Dar când iubitul ei nu apare pentru minivacanța plănuită, Nell are ocazia să le dovedească tuturor – inclusiv sieși – că viața poate oferi întotdeauna surprize. Singură în Paris, Nell își descoperă o latură pe care nu și-o cunoștea: aceea de ființă independentă și îndrăzneață. Ar putea deveni acest weekend cel mai aventuros din viața ei?

  Amuzantă, fermecătoare și irezistibilă, ,,Un bilet pentru Paris” este o carte care nu-i va dezamăgi pe fanii lui Jojo Moyes.

O poveste de dragoste de modă veche… E ca și cum Moyes ar fi făcut rezervare pentru o vacanță și ne ia cu ea. La Paris. Amour!”-USA Today

O doză de romantism parizian prin intermediul unui personaj fermecător.”-People Magazine

O fantezie încântătoare, o carte care se poate citi ușor într-un weekend, cu sau fără un pahar cu vin.”
Miami Herald

  Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat și o femeie, În căutarea unui destin și Silver Bay.

Sursa Editura Litera

   Jojo Moyes-Paulina Sara-Jo Moyes, scriitoarea britanică Jojo Moyes este născută pe data de 4 august 1969 la Londra. A debutat ca scriitoare în anul 2002 cu romanul „Sheltering Rain”, însă cel mai mare succes l-a avut cu „Me Before You”, roman de dragoste tradus în peste 30 de limbi şi ecranizat în ianuarie 2013. Jojo Moyes a câştigat de două ori premiul pentru cel mai bun roman de dragoste al anului. 

Seria Înainte să te cunosc de Jojo Moyes-destin, emoţii şi trăiri intense

  Seria Înainte să te cunosc-un carusel de emoții în care destinul joacă feste personajelor aducându-le pe marginea prăpastiei și a disperării. Trăirile intense și maturizarea vor funcționa în tandem pentru a înțelege de ce uneori viața are un anumit curs, mergând întotdeauna înainte. 

Recenzii cărţi Jojo Moyes

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.