Seria Love by numbers - Sarah MacLean

Seria Love by numbers – Sarah MacLean

   Seria Love by numbers va reuși să prindă cititorul în mrejele ei cu tentații, reguli care nu trebuie încălcate și pasiuni ascunse. Ceea ce părea imposibil, acum va deveni aproape de a se materializa, însă merită riscat pentru a gusta din fructul oprit. Personaje încăpățânate, situații limită și povești savuroase. 

1. Nine Rules to Break when Romancing a Rake – Seria Love by numbers – Nouă reguli de nesocotit 

Noua reguli de nesocotit - Sarah MacLean - Editura Alma/Litera

   Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate… dar totul are un preț Lady Calpurnia Hartwell a respectat cu strictețe regulile de bună cuviință ale înaltei societăți, dar acest lucru nu a ajutat-o defel să-și găsească un soț – ba chiar mai mult, existența pe care o duce i se pare extrem de anostă și lipsită de satisfacții. Ajunsă la 28 de ani și considerată deja fată bătrână, Callie decide că a venit timpul să încalce toate regulile și să-și trăiască viața din plin. De aceea, își alcătuiește o listă cu lucrurile pe care le-ar fi dorit să le facă, dar n-a avut curajul necesar.

   Dar pentru a dansa toată noaptea la bal, pentru a fura un sărut la miezul nopții, pentru a juca jocuri de noroc, pentru a face scrimă… pentru toate acestea, Lady Calpurnia are nevoie de un partener dispus s-o ajute. Cineva care știe totul despre încălcarea normelor. Cineva asemenea lui Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecător și foarte chipeș, cu o reputație de cuceritor egalată doar de zâmbetul său plin de păcat.

   Însă dacă nu e atentă, Callie va încălca cea mai importantă regulă dintre toate – cea care spune că libertinii care caută doar plăcerea n-ar trebui să se îndrăgostească nebunește, până peste cap și fără speranță…

NOUĂ REGULI DE NESOCOTIT

1.Sărută pe cineva-cu pasiune

2.Fumează ţigări de foi şi bea whisky

3.Călăreşte ca un bărbat

4.Fă scrimă

5.Asistă la un duel

6.Trage cu pistolul

7.Pariază (într-un club de gentlemeni)

8.Dansează pe toate melodiile de la un bal

9.Fii considerată frumoasă.Măcar o dată.

N-ar trebui să vă furişaţi după oameni în întuneric, domnule. Nu aşa procedează un gentleman.

El răspunse repede, învăluind-o cu vocea sa profundă de tenor:

-Îmi cer scuze. Desigur, aş putea obiecta că statul la pândă în întuneric nu e o treabă prea demnă de o… lady.

-Ah. Aici aţi înţeles greşit. Eu nu stau la pândă în întuneric. Eu mă ascund în el. E cu totul altceva, zise ea şi se retrase şi mai mult printre umbre.

-Nu vă voi deconspira, spuse el încet, citindu-i gândurile în timp ce înainta. Aţi putea totuşi să vă arătaţi. Sunteţi de-a dreptul prinsă în capcană. Callie simţi spinii gardului viu din spatele ei chiar când el ieşea din umbră şi înţelese că bărbatul avea dreptate. Oftă cu iritare. ”Oare noaptea asta poate să fie şi mai rea de-atât?” Chiar atunci, el păşi în lumina lunii, dezvăluindu-şi identitatea, iar ea avu răspunsul. ”Mult mai rea.” Însoţitorul ei era marchizul de Ralston – fermecător, devastator de arătos şi unul dintre cei mai cunoscuţi libertini ai Londrei. Reputaţia sa periculoasă era întrecută doar de zâmbetul periculos, care era îndreptat direct către Callie.

2. Ten Ways to Be Adored – Zece feluri de a fi adorată

Zece feluri de a fi adorata - Sarah MacLean - Editura Alma/Litera

   Zece sfaturi pentru a cuceri bărbatul visurilor… De când cea mai populară gazetă pentru femei l-a pus în fruntea listei celor mai râvniți burlaci ai Londrei, Nicholas St. John a fost hăituit fără încetare de toate femeile dornice de măritiș din înalta societate. Așadar, când ocazia să scape de lumea mondenă i se ivește sub forma misiunii de a da de urma surorii fugare a unui duce, Nicholas nu ezită să accepte – însă drumul i se intersectează cu al celei mai încăpățânate, independente și fascinante femei pe care a întâlnit-o vreodată! Fiica unui nobil supranumit Contele Risipitor, Lady Isabel Townsend are prea multe secrete și prea puțini bani.

  Deși anii de greutăți au obișnuit-o să aibă grijă de conacul familiei și de cei care locuiesc pe moșie, decesul tatălui o obligă să se gândească la o soluție ca să protejeze moștenirea tânărului ei frate față de intențiile unui tutore necunoscut și la fel de lipsit de seriozitate ca și propriul părinte. Iar Lord Nicholas, tânăr, liber și chipeș peste măsură ar putea fi chiar salvarea de care are nevoie.

  Pentru asta însă, Isabel consideră că nu trebuie să facă nimic nesăbuit… cum ar fi să se îndrăgostească până peste urechi.

„-Ce este?
– Noi suntem admiratoare.
– Și ce admirați?
– Pe dumneata
– Pe mine.
-Da, zice cea de-a două fată cu gura până la urechi și făcu un pas în față. Ținea în mână ceva ce semăna mult cu …
Nich blestemă în sinea lui.
-Ați vrea să ne semnați revista?
-Cu mare plăcere, fetelor, însă ați nimerit celălalt frate, spune Nick și arătă spre Gabriel. Acela e Lord Nicholas.
Rock pufni zgomotos când cele două se întoarseră chicotind vesele către marchizul de Ralston, o copie fidelă a prăzii lor, și chicotiră entuziasmate.
Gabriel își intră în rol cu ușurință și le surâse fermecător fetișcanelor.
-Cu mare plăcere vă dau autograf, zise el și luă revista și tocul întins de ele. Vă mărturisesc că este pentru prima dată când, aflat în compania fratelui meu, reușesc să atrag atenția doamnelor. Toată lumea spune că Ralston este cel mai chipeș dintre noi.
-Nu! Protestară fetele.
Nick își dădu ochii peste cap.”

3. Eleven Scandals to Start – Unsprezece scandaluri de evitat

Unsprezece scandaluri de evitat - Sarah MacLean - Editura Alma/Litera

Scandalul nu a fost alegerea ei… a fost moștenirea ei

  Curajoasă, impulsivă și un adevărat magnet pentru scandaluri, italianca Juliana Fiori este complet diferită de englezoaicele bine-crescute de vârsta ei. Ea refuză să se supună regulilor înaltei societăți: spune direct ceea ce crede, nu așteaptă aprobarea celor din jur și poate lovi cu pumnul cu foarte mare precizie.

  Firea ei înclinată spre lucruri considerate revoltătoare o face subiectul favorit de bârfe în toată Londra… și, totodată, genul de femeie de care ducele de Leighton vrea să se țină cât mai departe posibil. Căci scandalul este ultimul lucru pe care și-l dorește Simon Pearson în viața lui frumos ordonată. Ducele Disprețuitor, cum este supranumit, este mult prea preocupat să-și păstreze titlul nepătat și, prin asta, marele secret al propriei familii departe de urechile lumii bune.

  Atunci când o găsește pe Juliana ascunsă în trăsura lui târziu în noapte – ceea ce poate pune în pericol toate lucrurile de preț pentru el –, își promite să-i dea acestei frumuseți nesăbuite o lecție despre ceea ce se cuvine și ce nu. Însă ea are în minte alte planuri: îi cere un răgaz de două săptămâni în care să-i demonstreze că nici măcar un duce atât de rigid și imperturbabil nu poate rezista în fața pasiunii.

  Va putea dragostea să iasă învingătoare din această dispută între strictețe și libertate, datorie și sentimente?

-Crezi că ești mai presus pe pasiune? Crezi că în lumea ta perfectă nu e nevoie decât de reguli rigide și de trăiri lipsite de emoție?
Provocarea din cuvintele ei rostite cu calm îl făcu să se dea un pas înapoi.
– Nu cred. Sunt sigur.
Juliana înclină o singură dată din cap.
-Demonstrează.
Leighton se încruntă, dar nu răspunse.
-Vreau să îți arăt că nici măcar un duce glacial nu poate trăi fără căldură.”

Seria Love by numbers

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Love by numbers în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.