Illuminati

Illuminati – Societatea secretă care a deturnat întreaga lume – În curs de apariţie

   Editura In Extenso lansează cartea semnată de Jim Marrs – Illuminati – Societatea secretă care a deturnat întreaga lume.

  Inițieri terifiante. Mari bănci și manipulări financiare. Posibile legături cu familiile Rockefeller, Rothschild, Adams și Bush. Reanalizarea dovezilor, documentelor și conexiunilor. Istoria, funcționarea, influența și puterea ordinului secret Illuminati.

      Despre IlluminatiSocietatea secretă care a deturnat întreaga lume, care este și titlul cărții sale, ce va apare în curând la Editura In Extenso, Jim Marrs ne spune – în ultimul său interviu, întrebat care este definiția sa cu privire la Illuminati: „Aceasta s-a tot schimbat și continuă să se schimbe. Am început să iau contact cu toate teoriile conspiraționiste, am aflat că Illuminati ar fi în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lume, inițial m-am gândit că totul este disproporționat și exagerat, pentru că lumea este totuși un loc haotic, se petrec tot felul de lucruri, dar trebuie să vă spun, după un an de investigații, bazate pe 50 de ani de cercetare, am ajuns la concluzia că există o mână de oameni, dacă sunt cu adevărat oameni, care conduc lumea”. Acest lucru a fost șocant chiar și pentru autor, așa cum mărturisește în interviul pe care îl puteți asculta și afla mai multe despre adevărata istorie a omenirii.

      „Există o multitudine de versiuni diferite cu privire la ceea ce sunt Iluminații, dar majoritatea cercetătorilor sunt de acord că grupul constă în principal din stratul superior al elitei financiare și politice a lumii. În general, este folosit ca un termen-cheie pentru a descrie acel unu la sută din populație, oligarhii, plutocrații sau clasa dominantă, a căror bogăție și putere combinate influențează fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi”, a scris Tom Hidell de la Illuminatirex.com.

   În zilele noastre, un număr tot mai mare de oameni realizează că o mână de bancheri și finanțatori internaționali – care au stabilit regulile pentru instituțiile financiare și ratele dobânzilor mondiale – controlează economia globală și, prin urmare, majoritatea guvernelor. Subiecte cum ar fi schimbările climatice, ambiguitatea identității de gen, legislația împotriva portului de arme, medicamentele și vaccinurile nocive și organismele modificate genetic (GMO) umplu în permanență mass-media deținută de acești giganți corporatiști numai pentru că astfel de probleme mențin societatea divizată și în conflict, fapt care servește pentru a distrage atenția publicului de la adevărații conducători ai lumii.

   Potrivit jurnalistului Rich Scheck, „Fie că îl etichetați prin Noua Ordine Mondială, statul din umbră, complexul militar-industrial sau lumea huxwelliană din 2016, așa cum o fac eu, o revizuire atentă a peisajului actual demonstrează clar că suntem guvernați de «o elită de putere» a oligarhilor corupți și a bancherilor globaliști, care domină procesul de luare a deciziilor prin intermediul lobby-știlor lor, controlul politicienilor aleși indiferent de culoarea lor politică și prin faptul că dețin mijloacele de comunicare.”

   Cercetătorii au descoperit prea multe conexiuni și coincidențe, împreună cu declarațiile liderilor mondiali, pentru a elimina pur și simplu noțiunea de tentativă de control global realizată de către un grup mic, dar perseverent. „Când observăm cu sinceritate mașinațiile care au loc în prezent în această sferă pe care o numim planeta Pământ, devine evident că o astfel de înșelăciune este rezultatul unui efort atent planificat și coordonat, practicat de lideri de la nivel înalt din multe guverne-cheie din întreaga lume”, a remarcat dr. John Reizer, fondatorul site-ului NoFakeNews, adăugând că majoritatea cetățenilor nu pot înțelege ideea unui control central puternic asupra Pământului „nu pentru că ar fi proști, [ci] mai ales datorită faptului că majoritatea oamenilor și viziunea lor asupra vieții și structurii societății sunt departe de ceea ce se petrece de fapt în lume… În momentul în care controlezi și influențezi direct perspectiva realității pe care o civilizație a îmbrățișat-o, prin conținutul din mass-media care este furnizat strategic, tu controlezi totul, pentru toate intențiile și pentru toate scopurile”.

   Henry Makow a afirmat la un moment dat: „Aceasta ne face să ne gândim la un soldat care este la o paradă și nu merge pas la pas cu ceilalți, dar are neobrăzarea, banii și mijloacele de informare pentru a-i convinge pe ceilalți soldați că ei sunt cei desincronizați. Extrapolați această imagine la un nivel cosmic și veți înțelege Noua Ordine Mondială.”
Deși secretul este o parte vitală a teologiei Iluminaților, scopul final este altul, și anume să facă întregul plan să pară „incredibil” pentru public. Controlul mass-mediei joacă un rol imens în acest sens. Pentru a evalua succesul acestui obiectiv, spune-ți prietenilor și vecinilor voștri ce anume credeți despre Iluminați. Există mari șanse ca ei să nu știe despre ce anume vorbiți, și cu atât mai puțin să aibă vreo părere cu privire la acest subiect.

   Din fericire pentru omenire, nivelul conștiinței se ridică în întreaga lume. Din ce în ce mai mulți oameni devin din ce în ce mai informați cu privire la realitățile vieții actuale de pe Pământ. O mare parte se datorează internetului, care s-a extins din ce în ce mai mult. Datorită comunicării tot mai mari între populații, gândirea tradițională se prăbușește în foarte multe domenii – de la politica de partid și guvernarea centralizată, la religiozitatea dogmatică și viziunea noastră despre originea omului. Având în vedere legăturile dintre anumite familii bogate, – în special familiile Rockefeller și Rothschild, care au manifestat un interes uriaș pentru literatura și artefactele sumeriene –, ipoteza că cel puțin o parte din elita dominant a lumii s-ar putea să nu fie în întregime umană nu ar trebui respinsă fără a fi analizată. La urma urmei, se poate demonstra clar că politicile și practicile unor astfel de familii și corporații nu sunt în interesul cetățenilor sau al mediului înconjurător.

   Dovezile vizitelor antice ale unor ființe non-umane sunt convingătoare, aproape copleșitoare. Desenele descoperite în peșteri, tăblițele de lut, descrierile biblice, scrierile antice și artefactele ieșite din comun din întreaga lume atestă realitatea unei asemenea prezențe în istorie. Din moment ce s-a demonstrat că un număr mic de persoane fixate pe genealogie, care se ascund în spatele fronturilor corporatiste, încearcă să controleze bogăția și puterea planetei, poate că a sosit timpul să ne întrebăm cu toată seriozitatea: Oare ei sunt ca și noi? Indiferent care ar fi răspunsul, firul care leagă astronauții antici și cunoștințele lor de Iluminații Bavarezi și organizațiile Iluminate din zilele noastre este Iluminismul, teologia înșelăciunii și luptei pentru putere.

   Pentru ca pacea, armonia și adevărata libertate individuală să domnească pe această planetă, va trebui să înfruntăm această filosofie a Iluminismului, și nu doar societățile și ordinele care o însoțesc. Vechiul ordin al Iluminaților nu mai există, însă Iluminismul însă își mai aruncă umbra peste lume.

   Se pare totuși că există ceva și mai întunecat în spatele efortului de a subjuga omenirea și de a distruge mediul înconjurător, decât simpla lăcomie corporatistă sau lupta politicienilor pentru putere.

   Vă lăsăm plăcerea de a descoperi acest secret în paginile cărții ce va ajunge cât de curând în mâinile voastre.
   
Cartea o veți putea comanda online și de pe site-ul Editurii Atman. Pentru a primi o înștiințare cu privire la apariția cărții: aici

IlluminatiNoutăţi editoriale

 

4 COMMENTS

  1. Desi nu prea cred in existenta si influenta acestor societati conspirationale, as fi curios sa descopar aceasta carte 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.