Singura amintire a Florei Banks de Emily Barr-Editura Epica

Singura amintire a Florei Banks de Emily BarrEditura Epica-prezentare

Titlul original: The One Memory of Flora Banks

Cum să ai încredere în cineva, dacă nici în tine nu poți avea?

   Flora suferă de amnezie. Are memorie doar pe termen scurt, iar mintea ei se resetează de mai multe ori pe zi. Nu-și amintește glumele pe care le-a făcut prietena ei, instrucțiunile pe care i le-au dat părinții ei sau câți ani are. Apoi sărută un băiat pe care n-ar fi trebuit să-l sărute, dar acest lucru îi rămâne întipărit în minte.

   Este prima oară de când avea cinci ani când își aduce aminte de un fapt petrecut. Dar băiatul a plecat, iar ea crede că s-a mutat în zona Cercului Polar Arctic. Își va aduce aminte totul dacă va merge după el? Este are aceasta soluția? În cine poate avea încredere?

Mă uit la mâinile mele. Pe una din ele scrie Flora, fii curajoasă!

   EMILY BARR a lucrat ca jurnalist în Londra, dar a tânjit mereu după o cameră liniștită și o carte pe care s-o scrie. A călătorit timp de un an, iar acest lucru a inspirat-o să scrie Backpack, un thriller pentru adulți despre lumea exploratorilor cu rucsacul în spate din Asia, care a câștigat premiul WHSmith la categoria New Talent. De atunci a mai scris unsprezece romane pentru adulți care au fost publicate în toată lumea. Singura amintire a Florei Banks este primul ei roman pentru tineri.

  Emily BarrEmily Barr worked as a journalist in London, but always hankered after a quiet room and a book to write. She went travelling for a year, writing a column in the Guardian about it as she went, and it was there that she had an idea for a novel set in the world of backpackers in Asia. This became Backpack, which won the WH Smith New Talent Award. She has since written eleven more adult novels published in the UK and around the world, and a novella, Blackout, for the Quick Reads series. Her twelfth novel, The Sleeper, is a psychological thriller set on the London to Cornwall sleeper train. 
In 2013 she went to Svalbard with the idea of setting a thriller in the Arctic. The book that came out of it was The One Memory of Flora Banks, a thriller for young adults, which attracted universal interest from publishers before being bought pre-emptively by Penguin earlier this year. It will be published globally in January 2017. 
She lives in Cornwall with her partner and their children.-Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Apariţii cărţi

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.