A ta pana in zori - Teresa Medeiros - Colectia Iubiri de poveste

A ta pana in zoriLa data de 30.08.2014 a aparut cartea „A ta pana in zori de Teresa Medeiros. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Vitejia de care daduse dovada contele Gabriel Fairchild in timpul bataliei de la Trafalgar ii adusese renumele de erou, insa il costase vederea si orice speranta pentru viitor. Parasit de logodnica pe care o adora, barbatul care odinioara se purta asemenea unui print in societatea londoneza se izoleaza in conacul familiei sale, blestemandu-si existenta in fiecare zi lipsita de lumina si in fiecare noapte cufundata in bezna.
Iscusita infirmiera Samantha Wickersham soseste la Fairchild Park si isi gaseste noul pacient comportandu-se mai mult ca o fiara decat ca o fiinta umana. Dupa prima lor confruntare apriga, ea il implica pe arogantul conte intr-o lupta incitanta a inteligentei si a vointelor. Cu toate ca o considera o creatura nemiloasa, lipsita de feminitate, in secret este intrigat de simtul ei sec al umorului, de lipsa dorinței de a-l compatimi si de maniera indrazneata in care nu accepta nici un capriciu de-al lui. Si ori de cate ori se afla in preajma ei, el este cuprins de fiorii unei dorinte pe care nu crezuse ca avea sa o mai simta vreodata.
Pe masura ce Samantha incepe sa readuca lumina in viata lui Gabriel, amandoi descopera ca unele secrete – si unele placeri – sunt cel mai bine descoperite pe intuneric.

Sursa Carti Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.