Spioana,noul roman al lui Paulo Coelho-Precomandă- livrare din 10 octombrie

„Spioana“, noul roman al lui Paulo Coelho, poate fi deja comandat de pe site-ul Editurii
PRECOMANDĂ – livrare din 10 octombrie -Singura ei vină: a fost o femeie liberă. O dansatoare care a șocat și a fermecat publicul.O curtezană care a sfidat rigorile vremii. O spioană – poate cea mai faimoasă – care i-a subjugat pe puternicii zilei. Înalta societate a adulat-o și a detestat-o, ziarele…libhumanitas.ro

Singura ei vină: a fost o femeie liberă.

O dansatoare care a șocat și a fermecat publicul.
O curtezană care a sfidat rigorile vremii.
O spioană – poate cea mai faimoasă – care i-a subjugat pe puternicii zilei.
Înalta societate a adulat-o și a detestat-o, ziarele au elogiat-o și au condamnat-o.
Sub numele de Mata Hari a devenit un mit, iar arma ei a fost seducția.

La începutul efervescentei Belle Époque, pe scenele de la Scala și Olympia, Mata Hari aprinde imaginația contemporanilor săi. Are bărbații la picioare și forța de a-i manevra după plac: artiști, aristocrați, diplomați și oameni de stat sunt tot atâtea marionete în jocul ei periculos.
Dar zarurile sorții nu cad de multe ori la fel, iar tânăra, aflată mereu într-o frenetică reinventare de sine, scapă din mâini frâiele propriei vieți.

La aproape un secol de la moartea ei, Paulo Coelho recompune, pornind de la documente de arhivă nepublicate, portretul captivant al uneia dintre cele mai enigmatice, curajoase și independente femei din istorie. De la copilăria într-un orășel olandez, la viața traumatizantă alături de un ofițer alcoolic în Java și până la anii de glorie în capitala Franței, Spioana e un puzzle fascinant și o lecție admirabilă despre echilibrul fragil dintre nonconformism și luciditate.

„Sunt o femeie care s-a născut în epoca nepotrivită, şi nimic nu mai poate schimba lucrurile. Nu ştiu dacă lumea îşi va aminti de mine, dar dacă aşa va fi, mi-aş dori să mă ţină minte nu ca pe o victimă, ci ca pe o persoană care a luat hotărâri curajoase şi a plătit fără teamă preţul ce trebuia plătit.“ – „Spioana“ de Paulo Coelho

9 COMMENTS

  1. Eu spun pas la această carte. Nu îmi place stilul lui Coelho care este simpla. Poate peste 100 de ani…

  2. Am auzit ca toate cartile autorului sunt superbe. Vreau si eu sa le citesc candva, pe oricare dintre ele. 😀

  3. Nu am citit nimic de Paul Coelho pana acum. Cartea aceasta ma atrage datorita personajului. Mereu am fost intrigata de Mata Hari si sunt curioasa sa aflu mai multe.
    Mersi Iasmy pentru recomandare 🙂

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.