Recomandări cărți noutăți Editura Rao

Recomandări cărți – noutăți Editura Rao

1. Destinul unei vrăjitoare de Nicholas Bowling

Două regine, două religii, două viziuni diferite asupra viitorului une națiuni.

   Este anul 1577. După ce mama sa este arsă pe rug, pentru vrăjitorie, Alice se hotărăşte să fugă în Londra. Aici îşi dă seama că vânătorii de vrăjitoare nu sunt singurii de care ar trebui să se ferească. Forţe
politice extrem de puternice sunt, de asemenea, pe urmele ei în încercarea de a o atrage în disputa dintre regina Elisabeta I şi Mary, regina Scoţiei. În timp ce Alice se chinuieşte să înţeleagă puterile pe care tocmai şi le-a descoperit, este atrasă într- un hăţiş de secrete, minciuni şi magie neagră, care vor schimba, laolaltă, soarta Angliei.

2. Sora vitregă de Jennifer DonnellyRecomandări cărți - noutăți Editura Rao

  Isabelle este o fată care trăieşte în oraşul St. Michele, în Franţa. Ea are toate motivele să fie fericită.
Este pe cale să câştige inima prinţului mult dorit. Doar că Isabelle nu este fata frumoasă de care acesta s-a îndrăgostit atunci când a fost găsit pantoful de cristal; este sora cea vitregă şi urâtă, care şi-a
tăiat degetele de la picioare, pentru ca să se potrivească în pantoful Cenuşăresei.
Atunci când prinţul descoperă decepţia Isabellei, ea este îndepărtată şi este umilită de soartă… Evocând o versiune mai întunecată a basmului Cenuşăreasa, Jennifer Donnelly ne demonstrează că urâţenia aparţine de cele mai multe ori unei stări a sufletului şi ca, depinde cum gândeşti sau te comporţi pentru a schimba percepţia proprie asupra ta sau percepţia celorlalţi despre tine.
3. Finalul de Stephanie GarberRecomandari carte noutati editura Rao
   O iubire pentru care merită să lupţi. Un vis pentru care merită să mori. Un final pe care merită să îl aştepţi. Au trecut două luni de când Tella a descoperit că băiatul de care s-a îndrăgostit nu există, de fapt. Ea trebuie să decidă dacă va avea încredere în Legend sau într-un fost duşman. De hotărârea ei depind mai multe vieţi, imperii şi suflete. După ce descoperă un secret care îi va da lumea peste cap, Scarlett este nevoită să facă imposibilul. La rândul lui, Legend va lua o decizie care îl va defini şi îl va transforma pentru totdeauna. Caraval s-a terminat, dar poate că cel mai important joc abia începe. De data aceasta, singurii spectatori vor fi cei care vor câştiga şi cei care vor pierde totul.

4. Assegai (vol.13 din Saga familiei Courtney) de Wilbur SmithRecomandari carte

   Saga familiei Courtney continuă în acest al treisprezecelea roman, în care continuă să apară deja celebrul Penrod Ballantyne, personaj crucial nu doar din punct de vedere al intrigii, ci şi din perspectiva relaţiei cu personajul principal, Leon Courtney.
În Assegai, Penrod Ballantyne este nu numai un general iscusit în armata regelui din Africa de Est britanică, ci şi un spion talentat şi manipulator, exercitându-şi controlul asupra agenţilor săi cu o mare
pricepere. În 1913, Leon Courtney, un fost soldat devenit vânător profesionist în Africa de Est britanică, îi îndrumă pe bărbaţii bogaţi şi puternici din America şi din Europa în incursiunile lor gen safari de pe teritoriile tribului Masai, cu care Leon are o relaţie specială.

5.Cele șapte morți ale lui Evelyn Hardcastle de Stuart Turtonrecomandari carte

   Conacul Blackheath, o clădire somptuoasă, dar la limita paraginii, este locul în care are loc un bal mascat. Invitaţii sunt membrii de vază ai societăţii (ofiţeri, bancheri, medici etc.), care se strâng pentru a rememora un eveniment tragic – moartea tânărului Thomas Hardcastle, fiul lordului Peter şi al lui lady Helena Hardcastle. O moarte tragică întrerupe petrecerea, însă nu îi pune capăt. Este vorba despre
tânăra Evelyn Hardcastle. De fapt, aceasta nu va muri o singură dată. Atât timp cât Aiden Bishop, personajul principal, nu rezolvă misterul morţii sale, scena decesului se va repeta neîncetat, seară de seară.

Editura Rao

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăți editoriale

Recomandări cărți noutăți Editura Rao – Liteaturapetocuri.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.