Stăpânul jocului de Sidney Sheldon-Colecţia Cărţi Romantice/Libertatea pentru femei-Editura Lira/Litera

Vineri 13.05.2016, apare cartea Stăpânul jocului de Sidney Sheldon, în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

Kate Blackwell, una dintre cele mai bogate și mai puternice femei din lume, a reușit să păstreze intact misterul care a învăluit-o de-a lungul vieții, rămânând mereu înconjurată de sute de întrebări fără răspuns. Tatăl ei era un căutător de diamante care, prin tenacitate și îndrăzneală, a adunat o avere dincolo de orice închipuire. Mama ei era fiica unui negustor lipsit de scrupule. Ea însăși nu a fost un rod al dragostei, ci al unei răzbunări pline de ură.

Acum, Kate își serbează a nouăzecea aniversare înconjurată de cele mai importante personalități ale lumii politice și de afaceri din Statele Unite, primind chiar și o telegramă de la Casa Albă. Însă fantomele trecutului nu-i dau pace. Fantomele prietenilor și ale dușmanilor, fantomele unei existențe din care n-au lipsit șantajul și crima, fantomele unui imperiu clădit pe ambiție pură. Privindu-și membrii familiei – un lunatic, o asasină și o idealistă incurabilă –, bătrâna doamnă are o singură preocupare: să găsească un succesor demn de a-i călca pe urme.
Un roman încărcat de suspans, intrigi și pasiune!

Sursa: Carti Romantice

12 COMMENTS

  1. Desi nu sunt fan Sidney Sheldon, totusi am luat revista cu carte. M-a atras subiectul, oarecum. Acum va sta ceva timp pana o sa o citesc 🙂

  2. N-am avut timp să mi-o cumpăr, dar sigur o voi face. Ador coperta… așa cum am mai spus și cu alte ocazii, există unele cărți care te fascinează mai întâi prin copertă și apoi prin poveste.

  3. Mama si-a cumparat-o astazi si din cate am vazut era destul de entuziasmata sa o citeasca. Eu am cartile mele care striga de pe raft “Citeste-ne!”, fiecare cu cartile sale.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.