Inimă de piatră de Mary Balogh/Colecţia Cărţi Romantice/Editura Lira-Litera

Astăzi 20.05.2016 apare cartea ,,Inima de piatră de  Mary Blogh în Colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei, la preţul de 9.99 lei.

Viața l-a învățat pe Lucas Kendrick, duce de Harndon, că a avea o inimă reprezintă cu siguranță o invitație la suferință. Trădat de fratele lui mai mare, respins de logodnică, alungat de propriul tată și evitat de mamă, Luke a fugit la Paris, unde avea să devină cel mai căutat burlac de înalta societate.

Zece ani mai târziu, soarta îl obligă să se întoarcă în Anglia, ca să fie capul familiei care odinioară l-a alungat. Deși nu avea de gând să revină vreodată la conacul natal, acum trebuie să-și asume responsabilitățile față de frații mai mici și de domeniul strămoșesc. Iar perspectiva însurătorii i se pare cea mai îngrozitoare dintre toate – asta până când o cunoaște pe fermecătoarea Lady Anna Marlowe. Departe de a fi inocenta pe care o crede Luke, Anna cunoaște la fel de bine ca el umbrele durerii și povara secretelor. Iar singura șansă la un viitor fericit este să învețe să aibă încredere unul în celălalt, dar, mai ales, să lase puterea vindecătoare a dragostei să închidă rănile trecutului.

9 COMMENTS

  1. As fi vrut sa mi-o cumpar. Asta era intentia dar ieri am profitat de reducere pe elefant.ro si mi-am luat cateva carti. Offf, banii astia 😉 . Din pacate trebuie sa mai facem si niste compromisuri 🙂 . Astept sa imi spuneti voi ce am pierdut 🙂

  2. Din păcate, nu reușesc să le cumpăr întotdeauna, dar cele pe care le-am cumpărat și le-am citit, sunt foarte frumoase!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.