Stăpânul negurilor de Paula Quinn

Stăpânul negurilor, de Paula Quinn – Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Stăpânul negurilor

Paula Quinn

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Editura Alma/Litera

Stăpânul negurilor de Paula Quinn historical romane.

Luni – 19.10.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

Primul volum al seriei Clanul MacGregor

   Deși de origine nobilă, Kate Campbell nu se teme să își scoată sabia din teacă la nevoie. Când dușmanii năvălesc asupra clanului ei, ea se avântă în luptă fără ezitare ‒ și are mare noroc să fie protejată de o lovitură fatală de către un misterios scoțian din Ținuturile Înalte. Luată de acesta și dusă de acolo, ea constată că salvatorul ei este, de fapt, conducătorul clanului pe care cei din neamul ei îl urăsc cel mai mult: Callum MacGregor, bărbatul căruia i se spune „Diavolul“. Și totuși, Kate nu poate ignora atingerea lui dureros de tandră sau felul în care privirea lui feroce o lasă cu răsuflarea întretăiată.

  Callum MacGregor a luat multe vieți de-a lungul timpului, dar de salvat nu a salvat nici una ‒ până acum. Fermecat de această tânără neînfricată, începe să își dorească tot mai mult să o țină alături de el, chiar dacă asta înseamnă să o păstreze pentru a o folosi ca să îl ademenească pe dușmanul lui de moarte: unchiul fetei, contele de Argyll. Pe măsură ce începe să descopere curbele voluptuoase ale trupului ei și misterele sufletului ei pătimaș, Callum își dă seama că ea este, de fapt, cel mai de temut dușman dintre toți… Căci nu o poate face a lui fără să își trădeze neamul și onoarea ‒ și fără să îi cedeze pentru totdeauna propria inimă.

  Veți citi întreaga poveste în romanul STĂPÂNUL NEGURILOR de Paula Quinn, primul volum al seriei „Clanul MacGregor“,  luni, 19 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

#literaturapetocuri #romance #historicalromance

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.