Libertinul meu preferat de Valerie Bowman

Libertinul meu preferat, de Valerie Bowman – Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Libertinul meu preferat

The Right Kind of Rogue

Valerie Bowman 

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Seria Mirese neastâmpărate / Playful Brides1. The Unexpected Duchess – Ducesă din întâmplare, 2 .Accidental Countess – Contesă fără voie, 3. Unlikely Lady – Dincolo de rațiune, 4 The Irresistible Rogue – Un burlac irezistibil, 5. The Untamed Earl – Un conte neîmblânzit, 6. The Legendary Lord – Un lord legendar, 7. Never Trust a Pirate – Să n-ai încredere într-un pirat8. The Right Kind of Rogue – Libertinul meu preferat9. A Duke Like No Other, 10. Kiss Me at Christmas, 11. No Other Duke But You 

   Libertinul meu preferat de Valerie Bowman historical romance.

Sâmbătă – 07.09.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

  Volumul 8 al seriei Mirese neastâmpărate, după SĂ N-AI ÎNCREDERE ÎNTR-UN PIRAT, roman care va apărea sâmbătă, 17 august.

   Meg Timmons îl iubește pe Hart, fratele lui Sarah, cea mai bună prietenă a ei, încă de când era o adolescentă stângace și sfioasă. Ce bine ar fi dacă ar avea o zestre mare – sau orice altceva de valoare pe numele ei! În schimb, provine dintr-o familie care de mulți ani se dușmănește de moarte cu cea a lui Hart. Iar acum, când se apropie de al treilea sezon, șansele lui Meg cu Hart sunt aproape nule. Și totuși… dacă o întâlnire neașteptată în întunericul nopții ar putea fi de ajuns să aprindă o pasională poveste de dragoste care să dureze o veșnicie?

   Vicontele Hart Highgate s-a hotărât să lase deoparte viața libertină și să se însoare în sfârșit. Poate că adoră să bea un pahar de coniac bun și să participe la curse de cai palpitante, dar își ia în serios îndatoririle de moștenitor al domeniului și al titlului. Acum, tot ce are de făcut este să găsească femeia potrivită să-i fie mireasă – de preferat, una dintr-o familie bogată și cu legături sus-puse.
Libertatea

O cuprinse de umeri, o trase aproape și, pe neașteptate… o sărută! Degetele lui calde îi săpau în piele, dar nu conta. Era mult mai interesată de atingerea buzelor lui și de șocul provocat de gestul lui. Oare visa? Poate Hart se lovise la cap și nu își dădea seama pe cine săruta în grădină.”

Îndreptându-se încet spre ușă, atinse piciorul lui Hart, făcându-și loc cu grijă. Încercă să ignore căldura și parfumul lui. Era atât de aproape. Atât de aproape. Putea să se întindă și să-l atingă… dacă ar fi îndrăznit. Trupul ei ardea de dorinţă.

– Ce vrei de la mine, Meg?
Se ridică și se îndreptă spre fereastră. Nu se mai putea lupta cu el. Lacrimile începură să i se prelingă pe obraji, dar le șterse cu ferocitate.
– Îţi spun ce vreau de la tine, Hart! Vreau iubire! Asta este tot ce am vrut de la tine.”

Seria Mirese neastâmpărate

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.