Prins în mreje de Kate Bateman - Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Prins în mreje, de Kate Bateman – Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Prins în mreje

Kate Bateman

Seria Burlacii din Bow Street

Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Editura Alma/Litera

Prins în mreje de Kate Bateman historical romance.

Din 19.07.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Volumul 2 al seriei „Burlacii din Bow Street“

  Alex Harland, conte de Melton și crai cu state vechi, nu și-a imaginat niciodată că va conduce anchete de poliție. Dar îl pasionează provocările, așa că nu poate refuza atunci când este angajat să-l găsească pe Șoimul Nopții, un hoț celebru care vrea să fure bijuteriile Coroanei franceze. Cu această ocazie o cunoaște pe frumoasa și la fel de evaziva Emmy Danvers, care îi amintește de singura enigmă pe care nu a reușit s-o rezolve: să afle cine este femeia misterioasă care i-a furat un sărut și l-a lăsat cu o dorință neîmplinită…
  Fiică a unui hoț, Emmy a învățat de mult că e bine să-și păzească secretele și, fiindcă este mult hulitul Șoim al Nopții, iubirea pentru Alex Harland este un secret bine păstrat. Contele cel încăpățânat este pe urmele ei și îi simte răsuflarea fierbinte în ceafă, așa că nu are de ales decât să se îndepărteze. Dar când un pericol iminent o amenință pe Emmy, va descoperi Alex, în sfârșit, că s-a lăsat prins în mrejele iubirii adevărate?
  Veți citi întreaga poveste în romanul PRINS ÎN MREJE de Kate Bateman, al doilea volum al seriei „Burlacii din Bow Street“. De luni, 19 iulie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.