Steaua ascunsă de Nora Roberts

Titlul original: Hidden Star
Seria Stars Of Mithra: 1. Steaua ascunsă (Hidden Star-1997), 2.Captive Star (1997), 3.Secret Star (1998)
Cotaţie Goodreads : 3.78

DETALII CARTE

Cărți scrise de Nora Roberts

Ea nu îşi poate aminti nimic, nici măcar cine este. Dar era clar, Bailey James avea probleme. Probleme mari! Şi avea nevoie disperată de Cade Parris să o ajute să trăiască suficient de mult pentru a afla exact ceea ce s-a întâmplat.
Atunci când într-o zi ploioasă intră la el în birou o tânără de o frumuseţe extraordinară, detectivul particular Cade Parris rămâne cu gura căscată şi crede că visurile lui au devenit realitate. Doamne…este lovit în moalele capului, este lovit în inimă, şi în tot…Dragoste la prima vedere! Se uită ca un prost, şi slavă Domnului nu era, mai ales el care se credea că este un arogant. Fata asta l-a făcut praf.
Tânăra îi spune că s-a trezit într-o cameră de hotel şi nu ştie cine este. Vrea ca el să o ajute să afle, şi poate treptat îşi va aduce aminte de trecutul ei.

În geanta tinerei găseşte o adresă, un nume-Bailey, şi Cade presupune că ar fi numele ei. Dar, ce este foarte suspect: faptul că, fata are în geantă aproape un milion de dolari şi una dintre stele Mithra, un diamant la fel de mare cât pumnul unui copilaş, unul dintre cele trei diamante care se presupunea că ar fi stat în mânile lui Dumnezeu. Când sunt puse împreună în formă de triunghi, cele trei stele îţi asigură nemurirea. Mulţi criminali şi-ar fi dorit să între în posesia celor trei stele. Iată că una se află în geanta aceste tinere. Exclus să fie o criminală, infractoare, sau cine ştie ce. Numai uitându-se la ea inima îi spunea că nu are nicio legătură cu infracţiunile. Dar are în schimb un mister ce trebuie dezlegat.
Din acest moment Cade începe să investigheze trecutul lui Bailey. Tânăra are cunoştinţe bogate despre pietre şi bijuterii ceea ce-l face să credă că lucrează în domeniu.
Bailey are frecvent un coşmar: cineva care poartă un inel cu iniţialele TS, o urmăreste şi vine să o omoare. Îşi mai aminteşte, parcă ca într-un vis, că vorbeşte cu două femei (prietene poate), şi doi bărbaţi care se luptă. Nu ştie cine sunt, memoria refuză să o ajute.
Bailey este şi ea atrasă de Cade, dar este tulburată de gândul că poate există cineva în trecutul ei care o aşteaptă.
Dragoste, suspans, mister. El, bărbatul arogant. Ea, femeie modestă şi timidă. O chimie puternică. Şi cum ar fi putut dezlega acest mister, dacă el are inima prinsă în lanţurile dragostei?

Cartea Steaua ascunsă de Nora Roberts, apare în colecţia “Cărţi Romantice”-Libertatea pentru femei, în data de 31.07.2015.

Autor: Iasmy
Review overview
5
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

5 COMMENTS

  1. Ceva foarte interesant, in stilul Norei Roberts. Sper sa va placa!
    Nu va spun mai multe, nu vreau sa va stric placerea lecturii. Si nici nu vreau sa va influentez decizia finala. Comentam dupa ce cititi.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!