Strainul de langa mine de Vickie Moore-Editura Miron

Strainul de langa mine de Vickie Moore-Editura Miron

by -
5
strainul-de-langa-mine-vickie-moore

Strainul de langa mine de Vickie Moore-Editura Miron

Titlul original : The time forever

Editura Miron

Traducere : Anca Nistor

Nr. pagini : 389

 R E C E N Z I E  C I T I T O R

      Este vremea de o recenzie,la o carte foarte frumoasa, recomandata de Alina.                                              

    As vrea si eu sa pot calatori in timp si sa fiu foarte avansata cu tehnologia, cu tratamentele impotriva bolilor incurabile… Eroul nostru a calatorit din trecutul lui 1800, in prezentul lui 1990, impreuna cu un criminal…

     Cand Jocelyn Kendrick, apare ca si stagiar la investigarea unei crime, nu isi va da seama ce se va intampla. Deodata se va intalni cu Trevan Elliott, care vede in ea pe fosta sa logodnica de acum mai bine 100 de ani. De asemenea si altcineva vede in ea urmatoarea victima a sa, adica criminalul ”MASTI DE PORTELAN”.

    Va intrebati ce logodnica veche poate sa fie sau cat de batran este Trevan?

   De fapt este batran de 139 de ani, iar in prezent el nu arata de 40 de ani. De vina este calatoria din trecutul sau de la o ferma din Texas, la prezentul modern in care a aparut in urma cu patru ani. Impreuna cu el a mai trecut in timpul tornadei, si criminalul surori sale, care dintr-o lovitura sa lovit la cap si a murit. Motivul: nu vroia sa-i fie iubitul … criminalul, ci doar prieten.

  De patru ani de zile Trevor incearca sa dea de urma criminalului. Mergand pe urma femeilor ucise cu o otrava care lasa trasaturile fetei ca si de portelan.De fapt, criminalul incearca in nebunia sa sa recreeze scena crimei iubitei lui din trecut.

   Victimele sunt persoane pe care le foloseste pentru a se informa despre timpul in care se afla,dar si indeplinirea pentru fiecare femeie a idealului de barbat.

    Cand criminalul pune ochi pe Jocelyn, Trevor isi va da seama si incearca sa faca tot posibilul sa o protejeze,numai ca vor mai fi si alte victime cu mesaje clare pentru Jocelyn, CARE SE SIMTE CA SI O VICTIMA.
Intre Trevor si eroina noastra vor fi sentimente puternice,mai ales ca va semana perfect la fizic cu fosta logodnica din trecut, dar persoana din prezent este o fire foarte inteligenta dinamica, care incearca sa se adapteze relatiei cu un „batran de 139 de ani”.   🙁

    Toate incercarile prin care vor trece cei doi in incercarea de a afla cum arata la fata criminalul,si cine este el de fapt, cum casa sa a fost intr-o pestera din trecutul sau, acolo unde fratele sau, ii va lasa pentru viitor o adevarata avere in lingouri de aur, duce la o poveste antrenanta despre motivul crimei, de ce criminalul simte nevoia de a o recrea,si de ce Jocelyn va fii urmatoarea sa victima.

   Cand o va rapi, Trevor va reusi sa isi salveze iubita din ghearele psihopatului? Desi va fi tot cu un pas inaintea lor, oare vor afla cum arata criminalul?va primi el pedeapsa pentru ce a facut? Dragoste dintr-o persoana din trecut si una din viitor,va avea sort de izbanda? 

   Eu zic ca merita sa aflati citind cartea aceasta.

    Nota mea pentru carte este 9 puncte din 10.

Recenzie cititor : Autor Nicol

5 COMMENTS

  1. Multumesc Nicol .Cele doua carti ale lui V. Moore aparute la editura Miron se numara printre preferatele mele.Si asta pentru ca se incadreaza la genul paranormal-romance.Au tot ce le trebuie pentru o poveste ce merita descoperita de iubitoarele de romance,mister…iar in ceea ce priveste cartea de fata…calatorii in timp

    • Nicol mereu prezinti carti care imi starnesc curiozitatea. Iti multumesc pentru ca ai grija de sufletul meu

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.