Suflete captive de Karen Robards-Colecţia Iubiri de poveste

Suflete captive de Karen Robards -Colecţia Iubiri de poveste

Suflete captive – Karen Robards

Editura Alma-Litera

An apariţie: Septembrie 2013

Colecţia Iubiri de poveste

Număr pagini: 306

Seria Banning Sisters

1 Scandalous – Atracție scandaloasă
2 Irresistible – Suflete captive
3 Shameless  – Înfruntarea inimilor

Mic rezumat

O tânără frumoasă şi nefericită, un gentilom chipeş şi îndrăzneţ şi o răpire cu final neaşteptat…

   Claire Banning se căsătorește cu un aristrocrat de familie bună, numai că nu este totul așa cum pare. Orientările sexuale ale soțului o lasă pe Claire îndurerată și cumplit de singură, astfel că ea se vede obligată să joace rolul pe care societatea îl cere, fără să mai aibă speranțe pentru o viață fericită.
În timpul unei călătorii spre domeniul soțului este răpită, iar viață i se va schimba.

  Hugh Battancourt un nobil atrăgător,  a întors cu mult timp în urmă spatele înaltei societăţi şi duce o viaţă plina de pericole, în slujba ţării.

   În timpul călătoriei are loc un eveniment: Răpirea Clairei -ajungând prizonieră pe un vas ce se îndreaptă spre Franţa. Hugh  este hotărât  să nu cadă în mrejele prizonierei sale, pe când împart o cabină de pe vas, şi încearcă să afle de la frumoasa prizonieră secretele care ar putea produce mult rău unor agenți, dacă ar ajunge în mâna inamicului.

  Este Clara spioană aşa cum crede Hugh? Dacă nu este, ce ar avea de ascuns?

   În toată această ,,învălmăşeală” cei doi vor dezvolta o atracție din ce în ce mai mare, dar și o luptă a inteligenței și a voinței.

  Este o confuzie? Cine este spiona adevărată şi ce legătura exista între ea şi Claire? Există oare două femei sau totul este un joc?
Cine încearcă să o ucidă pe Claire, și cine ar avea de câștigat de pe urma ei? Cum scapă de la moartea sigură care i-a fost hărăzită, și cum o va ajuta Hugh-sunt răspunsuri care te pun pe jar.

1 Ianuarie 1813

Dacă or s-o prindă, va muri.

-Lua-te-ar naiba, unde-mi eşti?

Vocea imaterială se auzi înfricoşător de aproape. Cuvintele înspăimântătoare îi ajunseră la urechi în ciuda vuietului mării. Erau aproape. Dându-şi seama de asta, iuţi pasul, în ciuda potecii pline de capcane.Trebuia să-şi continue fuga…

-Când o să pun iară laba pe tine, o s-o păţeşti rău de tot, muiere-ncăpăţânată ce eşti.

Milady…o răscumpărare plătită? Deci ştiau că era Lady Claire Lynes soţia moştenitorului ducelui de Richmond unul dintre cei mai bogaţi nobili din regat. Dar David, ineptul ei soţ avea puţini bani proprii şi nu putea face rost de mulţi bani până ce nu moştenea asta dacă fireşte avea să se întâmple vreodată.Deoarece actualul duce, care trăia în străinătate de mulţi ani era necăsătorit şi fără copii.

Cărţi de dragoste

Recenzii cărţi

libris, elefant

librărie.net

cărtureşti

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.