Tinerii magicieni și almanahul hoților de Nick Mohammed - Editura Rao

Tinerii magicieni și almanahul hoților, de Nick Mohammed – Editura Rao – prezentare

Tinerii magicieni și almanahul hoților

 Autor: Nick Mohammed

Editura RAO

Ficțiune tineri

Gen: Fantasy

Număr pagini: 288

  Pe o stradă din Londra, patru viitori prieteni stau în fața ușii albastre cu un aspect surprinzător de banal, ușa Cercului de Magie. Alex nu e prea vorbăreț, dar e uimitor ce poate face cu un pachet de cărți de joc. Zack e, fără îndoială, unul dintre cei mai buni hoți de buzunare din țară (dar întotdeauna pune la loc lucrurile pe care le-a „furat“). Cu ajutorul hipnozei, Sophie a convins-o pe coordonatoarea organizației de cercetașe că toate colegele ei sunt meduze. Jonny, care este, probabil, cel mai înalt băiat din univers, combină știința și magia pentru a obține efecte spectaculoase (explozii de cele mai multe ori).
Însoțește-i pe acești tineri magicieni într-o aventură care ar putea să presupună căutarea unei cărți secrete și… oh, da, un stol de porumbei foarte confuzi. Ți se pare derutant? Va trebui să descoperi singur dacă într-adevăr așa e.

  „Nick Mohammed creează o poveste amuzantă și plină de aventuri, care este în același timp o scrisoare înduioșătoare adresată unei obsesii inocente a copilăriei: magia.“ BookTrust

  NICK MOHAMMED e un comedian, actor și scriitor britanic. Născut în Leeds, a studiat geofizică și a abandonat un doctorat în seismologie la Cambridge.
A jucat în mai multe producții de televiziune și a fost membru al Cercului de Magie din Bradford timp de 18 ani.

Editura Rao

Noutăți editoriale

Verifică disponibilitatea cărții în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.