Un duce neobişnuit - Sophie Barnes

Un duce neobişnuit, de Sophie Barnes – Colecţia Iubiri de poveste 2019

Un duce neobişnuit

A Most Unlikely Duke

Sophie Barnes

Colecţia Iubiri de poveste 2019

Editura Alma/Litera

Seria Diamante neșlefuite / Diamonds in the Rough 

1. A Most Unlikely Duke (2017) – Un duce neobişnuit
2. The Duke of Her Desire (2017)
3. The Illegitimate Duke (2018)
4. The Infamous Duchess (2019)

   Un duce neobişnuit – Sophie Barnes – februarie 2019

Sâmbătă-02.02.2019- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al seriei „Diamante neșlefuite”.

El nu s-a gândit că va ajunge duce și că secretele din trecut l-ar putea costa iubirea.

    Raphe Matthews nu a frecventat cercurile elitiste ale lumii bune. Tragedia prin care au trecut i-a făcut să ajungă dintr-o familie nobilă, una săracă şi îndatorată. Boxerul, cu mâinile goale. şi-a petrecut ultimii cincisprezece ani asigurându-şi existența pentru el și cele două surori. Dar atunci când primește o moștenire impresionantă și devine noul duce de Huntley, el este hotărât să îşi facă o idee despre ce înseamnă sa fii un gentleman respectabil. Pentru asta va avea nevoie de puțin ajutor și nu poate fi nimeni altcineva mai potrivit decât captivanta lui vecină, Lady Gabriella Radcliffe.

   După scandalul prin care a trecut sora ei, Lady Gabriella știe că ochii tuturor sunt îndreptaţi către ea. Acceptarea de a instrui pe noul duce brutal nu poate duce decât la ruină. Deși încearcă să-și controleze atracția irezistibilă faţă de  Raphe, în fiecare zi pe care o petrece cu el își întăreşte convingerea că acesta poate fi singurul bărbat căruia nu-i poate face faţă. Și cum scandalul amenință să nu-i ocolească, trebuie să decidă dacă poate risca totul pentru dragoste cu un duce, cel mai puțin potenţial gentleman.

Raphe Matthews primește o moștenire impresionantă și devine noul duce de Huntley. Lipsit de educație aleasă, Raphe vrea să deprindă rapid manierele unui gentleman, cu ajutorul frumoasei lui vecine, Lady Gabriella Radcliffe. Oare acesta ar putea fi bărbatul vieții ei?

,,Nu se putea uita la el, dar nici nu-și putea întoarce privirea, ceea ce era o enigmă. Sărutul fu vaporos, abia atingând-o. Cu toate astea, căldura alergă prin venele ei, arzând-o din interior spre exterior, în vreme ce inima îi bătea în tandem cu respiraţia neregulată.

Un bărbat care, în două săptămâni, reușise să o facă să se îndoiască de fiecare aspect al vieţii ei – ce fel de persoană era, și mai important, ce fel de persoană voia să fie. Intrase în viaţa ei ca o furtună, clătinând însăși fundaţia a tot ceea ce știuse ea mereu. Ţinea la el și credea că și el ţine la ea. Poate că nu era iubire, dar era mai mult decât îi putea oferi Fielding.

Colecţia Iubiri de poveste februarie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.