Marchizul care mă iubea de Valerie Bowman - Colecția Iubiri de poveste

Marchizul care mă iubea, de Valerie Bowman – Colecția Iubiri de poveste mai 2021

Marchizul care mă iubea de Valerie Bowman

Seriei Clubul valeților

Colecția Iubiri de poveste mai 2021

Editura Alma/Litera

Marchizul care mă iubea de Valerie Bowman love books.

Din 17.05.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  Beau Bellham e cunoscut drept marchiz, dar numai câțiva apropiați știu că lucrează pentru Ministerul de Interne ca să descopere trădătorii Coroanei. Când unul dintre prietenii lui se dă drept valet la o petrecere, ca să își găsească o soție, Beau decide că dacă și el s-ar da drept valet ar avea parte de acoperirea perfectă ca să îi spioneze pe cei pe care îi bănuiește de trădare. Ce nu ia Beau în calcul este că se va ciocni de o servitoare mult prea sigură pe ea, care îi face viața un iad.
  Domnișoara Marianne Notley e o cameristă cu mai multe secrete decât ace de păr. Când îl cunoaște pe noul valet al stăpânului ei, începe imediat să aibă bănuieli. E fermecător, dar cam prea sigur pe el și pune prea multe întrebări pentru gustul ei. Așa că e decisă să afle adevărata identitate a misteriosului valet și se folosește în acest scop de tot farmecul ei. Dar nu peste mult timp, prefăcătoria dintre ei devine foarte asemănătoare cu sentimentele adevărate. În special cu dragostea. Când descoperă în sfârșit adevărul unul despre celălalt, asta va genera confruntarea secolului sau o dragoste de durată?
  Veți citi întreaga poveste în romanul MARCHIZUL CARE MĂ IUBEA de Valerie Bowman, volumul cu nr. 3 al seriei „Clubul valeților“. De luni, 17 mai, la chioșcurile din toată țara!

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.