Un tron întunecat - Kendare Blake - Editura Leda Edge

Un tron întunecat – Kendare Blake – Editura Leda Edge – prezentare

Editura Corint

Colecţia: Leda Edge

Traducere: Roxana Olteanu

An apariţie: 2018

Număr pagini: 416

Un tron întunecat – Kendare Blake – Editura Leda Edge

   În lumea lor magică întunecată, Katharine, Arsinoe și Mirabella își continuă lupta. Pe viață și pe moarte. Katharine cea toxică, sora cea mai plăpândă, este acum mai puternică decât oricând. Naturalista Arsinoe, descoperind adevărul despre puterile ei, trebuie să-și dea seama cum să-și folosească talentul secret în propriul interes, fără să îl dezvăluie însă nimănui.

  Elementala Mirabella se confruntă cu atacuri pe care nu le poate împiedica și care îi pun în pericol pe cei din jurul ei. Mister, intrigi, comploturi, crime, răzbunări și trădări, totul este permis în lupta celor trei surori pentru coroană.

   Povestea deja întunecată a lui Blake capătă nuanțe și mai întunecate. Un stil de o austeritate delicată, un ritm echilibrat, o acumulare de numeroase întorsături de situație șocante, care conduc către un punct culminant exploziv. O carte superbă într-un fel dureros și înspăimântător de fascinantă. Kirkus Reviews

  Sursa Editura Corint

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Recenzii carti Kendare Blake

Un tron întunecat – Kendare Blake – Editura Leda Edge

3 COMMENTS

  1. Mi-a placut foarte mult Trei coroane intunecate asa ca abia astept sa imi cumpar si sa citesc continuarea, Un tron intunecat. Asta e finalul sau mai exista si partea a treia, ai cumva idee?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.