Vara în care te-am întâlnit de Jojo Moyes

Vara în care te-am întâlnit, de Jojo Moyes – Editura Litera – Colecţia Blue Moon

Vara în care te-am întâlnit

Foreign Fruit

Jojo Moyes

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

   Vara în care te-am întâlnit de Jojo Moyes, la chioşcurile de presă.

În anii ’50, Merham era un orășel adormit de pe litoralul englezesc, unde nu se întâmplă niciodată nimic interesant. Cel puțin, așa îl vedeau Lottie și Celia, fetele familiei Holden, care ținea la statutul respectabil în comunitate. Dar cele două tinere nu-și doreau decât să plece în explorare și să-și trăiască viața.

   Așa că, atunci când un grup de artiști nomazi se mută în casa numită Arcadia, o frumoasă clădire Art Decó aflată chiar pe malul mării, Lottie și Celia sunt tentate de stilul de viață boem al acestora. Dar întâmplările din casă au consecințe tragice și pe termen lung pentru toți cei implicați. După aproape 50 de ani, Arcadia este renovată și stârnește din nou resentimentele localnicilor mai în vârstă. Casa se reîntoarce la viață, iar secretele îngropate în ea timp de o jumătate de veac îi fac pe protagoniști să-și pună întrebarea dacă poți să-ţi lași cu adevărat trecutul în urmă.

Moyes evocă elegant barierele pe care le pune trecerea timpului și farmecele uneori depășite ale stațiunilor de pe litoral.

Un roman care pulsează de romantism, intrigă și trădare.“Woman & Home

Libertatea

Începând de marți, 21 ianuarie, găsiţi cartea la toate punctele de difuzare a presei.

Recenzii cărţi Jojo Moyes

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat şi o femeie, În căutarea unui destin, Silver Bay, Bazarul visurilor şi Un bilet pentru Paris.

Seria Înainte să te cunosc – Jojo Moyes – destin, emoţii şi trăiri intense

   Seria Înainte să te cunosc – un carusel de emoții în care destinul joacă feste personajelor aducându-le pe marginea prăpastiei și a disperării. Trăirile intense și maturizarea vor funcționa în tandem pentru a înțelege de ce uneori viața are un anumit curs, mergând întotdeauna înainte. 

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.