„Vino dragoste la mine” de Lisa Kleypas -Editura Miron

„Vino dragoste la mine” de Lisa Kleypas -Editura Miron

vino dragoste la mineEditura Miron a publicat astăzi pe pagina lor apariția unei noi cărți scrisă de Lisa Kleypas – “Vino dragoste la mine”

Scurtă descriere:

„Cînd puternicul, frumosul, Heath Rayne a scos-o pe Lucinda Caldwell din rîul înghețat, a salvat-o de la o moarte sigură. Lucinda se trezește în brațele acestui străin chipeș, cu o reputație periculoasă – un bărbat pe care societatea nu-l acceptă, dar de care inima ei se simte fermecată. Lucinda este logodită cu un bărbat bogat și foarte respectat din Massachusetts și orice zvon ar putea să-i ruineze reputația. Deși Lucinda încearcă din răsputeri să nege că se simte atrasă de seducătorul sudist, Heath e atît de șarmant, încît într-o după-amiază de vară între ei se aprinde focul pasiunii, iar reputația tinerei e compromisă fără cale de întoarcere. Singura soluție e căsătoria cu un bărbat pe care îl dorește, dar nu îl cunoaște, un bărbat care are multe secrete, un bărbat care îi oferă promisiunea unei iubiri așa cum ea nu visase. „

Detalii suplimentare se găsesc aici 

8 COMMENTS

  1. Lisa Kleypas, imi place stilul, deci astept cartea. Probabil ca va aparea pana vineri la chioscul doamnei care aduce carti, sa o pot lua si eu.

  2. Ddescrierea e interesantă si mă face curioasa. Autoarea scrie bine, tot ce am citit pana acum de ea a fost superb!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.