05.06.2014 „Infernul lui Gabriel” de Sylvain Reynard-Editura Trei

05.06.2014 „Infernul lui Gabriel” de Sylvain Reynard-Editura Trei

Infernul lui Gabriel - Sylvain Reynard - Gabriel’s Inferno

Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard

citeste recenzia

Enigmatic si sexy, profesorul Gabriel Emerson este un foarte respectat specialist in Dante in timpul zilei si un adept al placerilor lipsite de inhibitii, in timpul noptii.
Se foloseste de sarmul sau pentru a-si satisface orice capriciu, dar este torturat de un trecut intunecat si macinat de convingerea profunda ca nu mai are nicio speranta de mantuire.
Cand fermecatoarea si inocenta Julia Mitchell se inscrie la cursul sau, atractia pe care o simte fata de ea nu numai ca ii pericliteaza cariera, dar il trimite intr-o calatorie in care trecutul si prezentul se ciocnesc.
O provocatoare explorare a seductiei si a iubirii interzise.

„Julia respira rasuflarea lui, simtind-o fierbinte si umeda. El era aerul ei. Nu se putea opri din sarutat indeajuns de mult pentru a respira cu adevarat si incepu s-o ia cu ameteala. Ceea ce nu facea decat sa intensifice senzatia pe care i-o trezeau buzele lui, asa ca nu incerca sa se impotriveasca. Se abandona senzatiei…”Infernul lui Gabriel
este o poveste plina de pasiune a evadarii omului din iadul personal, in incercarea de a dobandi imposibilul: izbavirea si dragostea.

Sylvain Reynard a fost semifinalist Goodreads Choice Awards la categoria Best Author in 2011 si 2012. Romanul Infernul lui Gabriel a fost semifinalist la categoria Best Romance in 2011 in cadrul aceleiasi competitii. Trilogia din care face parte Infernul lui Gabriel figureaza pe lista de bestselleruri New York Times si USA Today.
Sylvain Reynard marturiseste ca e interesat de felul in care literatura ne poate ajuta sa exploram aspectele conditiei umane — in special suferinta, sexul, dragostea, credinta si izbavirea.

Sursa Editura Trei

10 COMMENTS

  1. In mod sigur Mili. Eu una săptămâna asta care vine o caut prin librarie. Sper sa ma atragă ceva cât o rasfoiesc.

  2. Sper sa apara si continuarile la Infern.Inca nu stiu daca sa cumpar cartea acum sau sa astept pana vor aparea toate volumele.

  3. Alina, eu nu am rabdarea ta asa ca am luat-o si mai am putin si o termin , nu sunt rabdatoare din fire

  4. Am atat de multe carti de citit,foarte multe .Am stat si m-am gandit – daca eu am asa de recuperat,de ce sa ma grabesc ? Poate doar daca se intampla vreo minune si imi face rost sacadat de ea.Daca nu,in asteptarea trilogiei complete,devorez ce am locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.