Noi începuturi în Virgin River de Robyn Carr - Colecția Cărți Romantice

Noi începuturi în Virgin River, de Robyn Carr – Colecția Cărți Romantice 2021

Noi începuturi în Virgin River

Robyn Carr

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 10.09.2021

  Rămasă văduvă de curând, Melinda Monroe își dorește cu disperare o schimbare care să-i alunge durerea din suflet și să ofere un suflu nou carierei de asistentă medicală și moașă la un mare spital din Los Angeles. Când vede un anunț prin care se oferă un astfel de post în Virgin River, un orășel din California, nu stă pe gânduri și acceptă imediat. Dar, odată ajunsă acolo, speranțele îi sunt năruite rapid: cabana în care urma să locuiască e într-o stare jalnică, iar medicul local este un bătrân ursuz, care nu vrea să aibă de-a face cu ea. Convinsă că a făcut o mare greșeală, Mel decide să plece chiar a doua.
  Însă un nou-născut abandonat la ușa cabinetului o determină să își schimbe planurile, cel puțin pentru o vreme. Iar copilul nu e singurul motiv pentru decizia lui Mel – Jack Sheridan, un fost pușcaș marin, este fermecat de tânăra asistentă din prima clipă în care o vede. Și, pentru a o convinge să rămână nu doar în oraș, ci și în viața lui, pare hotărât să facă orice – chiar și să lupte cu fantomele trecutului.
  Veți citi întreaga poveste în romanul NOI ÎNCEPUTURI ÎN VIRGIN RIVER de Robyn Carr, primul volum al seriei „Virgin River“. De vineri, 10 septembrie, la chioșcurile din toată țara!

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.