Văpaia soarelui de Raluca Butnariu-Editura Librex Publishing

Văpaia soarelui, de Raluca Butnariu-Editura Librex Publishing

 citeşte recenzia

  Un jurnal vechi, plin de mistere, o bijuterie fabuloasă, cu un trecut întunecat, a căror urme au fost pierdute în timpul revoluției franceze…

  Destinul jurnalului și al nestematei sunt legate de cel al tinerei ducese de Ross, într-un fel pe care aceasta nu-l poate ignora.

  Moartea neașteptată a soțului ei dă peste cap viața aparent privilegiată a Juliei.

  O clauză bizară a testamentului lui John îi aduce pe Julia și pe cei trei nepoți ai acestuia într-o situație fără precedent. Ultima dorință a defunctului duce îl încântă pe risipitorul Edmond, îl neliniștește pe carismaticul Lionel, îl dezgustă pe cinicul Blythe și o șochează complet pe Julia.

   Însă ceea ce contează cu adevărat pentru tânăra ducesă este găsirea jurnalului.

   Aproape peste noapte se trezește prinsă într-o aventură presărată de risc și neprevăzut, avându-l alături pe Blythe Arkwright, noul duce de Ross, un bărbat periculos și mândru, extrem de inteligent, devenit cel mai de temut avocat al baroului londonez și de care Julia fusese îndrăgostită nebunește în urmă cu opt ani.

   Pentru tânărul lord, noua întorsătură a lucrurile este mai mult decât frustrantă. Apropierea de Julia, singura femeie pe care o iubise cu adevărat și singura care-l trădase fără să clipească, este greu de îndurat.

  Goana după găsirea jurnalului și a diamantului galben, în numele cărora s-au săvârșit atâtea crime, aduce din nou împreună două inimi pline de pasiune și orgoliu, într-o poveste fascinantă, dominată de răsturnări neașteptate de situații, secrete păzite cu strășnicie, emoții contradictorii și un dialog savuros.

Văpaia soarelui de Raluca Butnariu este disponibilă pentru comandă pe librex.ro

17 COMMENTS

  1. Eu am tot vrut sa comand cartile Ralucai, dar am amanat…nici nu mai stiu de ce. Incerc sa rezist si sa nu mai cumpar carti pana pana la finalul lui septembrie, apoi ma dezlantui 🙂 ))))

  2. Am ,,Regăsirea”, dar încă n-am reușit s-o citesc 🙂 În orice caz, sunt sigur că orice carte de-a Ralucăi mi-ar fi pe plac 😀

  3. N-am citit nimic scris de aceasta autoare, desi cărțile acesteia par a fi genul meu.
    Prezentarea noului ei roman mi se pare super si ma atrage destul de mult. Sper ca această carte să fie un prilej nu mai bun de a o descoperi pe Raluca Butnariu.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.