05.07.2014 „Iubesti doar o data” de Johanna Lindsey-Colectia „Iubiri de poveste”

05.07.2014 „Iubesti doar o data” de Johanna Lindsey-Colectia „Iubiri de poveste”

Iubesti doar o data - Johanna Lindsey - Editura Alma/Litera

Iubesti doar o dataSambata, 05.07.2014 apare cartea „Iubesti doar o data de Johanna Lindsey. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Zarindu-si iubita in fata casei altui barbat, chipesul Nicholas Eden nu poate rezista impulsului de moment si se hotaraste sa o rapeasca, pentru a-i da o lectie binemeritata. insa gestul necugetat se dovedeste a fi o mare greseala… caci descopera ca prada sa este o alta femeie – Regina Ashton. Iar fermecatoarea tanara este hotarata sa-l faca pe acest burlac convins sa plateasca pentru grava eroare… cu inima sa.
Un seducator cu par de aur, Nicholas ascunde un secret dureros in trecutul sau. Iar acum, pentru ca a compromis-o pe tanara Reggie, femeia cu temperament vulcanic a jurat sa-l ia de sot. Frumusetea ei nemaiintalnita il subjuga pe Nicholas asa cum nici o femeie n-a mai reusit inainte – iar farmecul lui starneste dorinta plina de pasiune a lui Reggie. Dar asta nu poate duce decat la o infruntare periculoasa… si la o iubire ce poate fi traita doar o data-n viata.”

Sursa Carti Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.