09.07.2014 „Nefertiti. Regina Nilului” de Michelle Moran-Colectia “Iubiri si destine”

09.07.2014 „Nefertiti. Regina Nilului” de Michelle Moran-Colectia “Iubiri si destine”

by -
0

NefertitiMiercuri, 09.07.2014, apare cartea „Nefertiti. Regina Nilului” de Michelle Moran.Aceasta face parte colectiaIubiri si destinesi poate fi gasita la punctele de vanzare a presei, doar impreuna cu ziarul Libertatea.  

Pret ziar + carte =14,99 lei

Scurta descriere:

Nefertiti – „Frumoasa care, iata, vine“. Astfel au numit-o egiptenii pe cea mai charismatica si mai puternica regina din istoria lor, sotia faraonului Amenhotep al IV-lea si mama vitrega a lui Tutankhamon. Crescuta intr-o familie de rang inalt, Nefertiti este aleasa ca sotie a tanarului faraon, in speranta ca-i va tempera ambitiile nemasurate. insa, in scurt timp, propria ambitie si setea de putere o vor transforma intr-un conducator tiranic si lipsit de scrupule. Singura care ii va sta alaturi este sora ei, Mudnodjmet, pentru care iubirea este mai de pret decat orice glorie si putere.

Desi au trecut trei mii de ani de la moartea ei, misterioasa Nefertiti continua sa fascineze. Veti regasi in carte multe aspecte ale vietii vechilor egipteni: de la prezentarea detaliilor casnice pana la cunostintele lor despre machiaj, igiena si pastrarea vinului.

Sursa Carti Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.