10294473_588997531197852_2403593452653289400_nAzi, 12.05.2014, a aparut cartea „Mostenire cu obligatii” de Julie Garwood.Aceasta face parte colectia “Romantic Suspense” si poate fi gasita la punctele de vanzare a presei, doar impreuna cu ziarul Libertatea.  

Pret ziar + carte =13,99 lei

Scurta descriere:

“Peyton Lockhart este pasionata de gastronomie. Recent intoarsa din Franta, unde a urmat cursurile unei scoli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajeaza la o celebra revista de profil. Obligata sa renunte in scurt timp la job din cauza sefului ei, care o hartuieste sexual, tanara este pe cale sa devina o victima, caci, avid de putere si de bani, acesta face totul pentru a evita un scandal. Pe neasteptate insa, Peyton reintalneste un vechi prieten, Finn, fost campion la inot, actual agent FBI, caruia ii cere ajutorul.
Lucrurile se complica si mai mult atunci cand Peyton si surorile ei mostenesc Bishop’s Cove, un complex turistic de lux, situat pe malul oceanului. Conditia impusa – de a administra complexul timp de un an si de a obtine profit – nu este singura provocare din viata lui Peyton, care, pe nesimtite, se indragosteste de Finn. Va regasi ea siguranta pierduta si, mai ales, dragostea la care visa?”

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

  1. Geo, ai fost rapida! Eu inca nu am cumparat cartea, poate mai tarziu. Nu o voi rata deoarece va trebui sa-mi complectez colectia. 🙂

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.