13.06.2014 “O iubire neconventionala”de Amanda Quick-Colectia „Carti Romantice”

13.06.2014 “O iubire neconventionala”de Amanda Quick-Colectia „Carti Romantice”

1959393_604706592960279_793104018419161740_nVineri, 13.06.2014 apare cartea “O iubire neconventionala”de Amanda Quick. A aparut si cu titlul de „Minciuni sub clar de luna„. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„În timp ce investighează o moarte suspectă, detectivul particular Ambrose Wells este condus de indicii la domeniul castelului Aldwick ‒ exact în mijlocul haosului. Castelul e în flăcări, și, în toată nebunia iscată, o femeie frumoasă și patru tinere încearcă să fugă călare. Se dovedeşte că domnișoara Concordia Glade, un spirit liber cu concepții moderne despre educația femeilor și un trecut plin de secrete și totodată profesoara celor patru fete, încearcă să scape de un lord al crimei care pare să își fi făcut planuri serioase de câștig de pe urma domnișoarelor. Acum, singura lor speranță devine Ambrose, un bărbat misterios și singuratic ‒ și cu o pasiune crescândă pentru neobișnuita profesoară.
Pericolele îi pândesc pretutindeni, atât pe străzile Angliei victoriene, cât și în saloanele lumii bune a Londrei, însă Concordia și Ambrose sunt hotărâți să facă tot posibilul pentru a le ține pe fete în siguranță. Şi în vreme ce își pun viața în pericol pentru a descurca ițele unei afaceri care lasă în urmă tot mai multe crime, ei se văd totodată nevoiți să înfrângă ceva mult mai periculos: pasiunea clocotitoare ce le amenință independența câștigată cu mari eforturi… „.

Sursa Carti Romantice

6 COMMENTS

  1. Cu ani in urma am citit Minciuni sub clar de luna si cum e vorba de Vanza ,mi-a mers la casa sufletului,doar sunt o „fana” a subiectelor ceva mai ..ciudate 😀 Cine nu are cartea,sa si-o cumpere neaparat locco_smiley_20

  2. Eram sigura ca este genul tau ALINA! locco_smiley_37
    Oare de ce nu ma mir?dar sa stii ca si mie mi-a placut mult cartea 😀

  3. DIN ciclul ,, DACA DORITI SA REVEDETI ” cei de la Litera ne ,, fericesc iar cu o reeditare . Pentru cei mai ,,,, intelepti sa nu zic mai batrani , ca mine , nu e tocmai o bucurie . Dar tot raul spre bine , stiu un loc unde ma refugiez , fie concediu , fie nu- fsplay.ro ( site de seriale s filme ) . Pierdeea lor, castigul meu .

  4. DOAMNE SACADAT ESTI DIVINA CU COMENTARIILE TALE SUPER SUCULENTE! =))
    IULIA ALBU ESTE VARZA PE LANGA TINE,MA BUCUR ORI DE CATE ORI INTRU SI CITESC UN COMENTARIU DE AL TAU. locco_smiley_37

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.