The Marriage Lesson - Lecția de dragoste

lectia de dragosteSambata, 16.08.2014 apare cartea „Lectia de dragoste de Victoria Alexander. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste”si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Lectia numarul 1: Nu ademeni niciodata o lady sa iti devina mireasa.
Lectia numarul 2: Nu refuza niciodata un marchiz.

Lady Marianne Shelton a venit in Londra hotarata sa se bucure de experientele vietii. Pentru a-si asigura independeta financiara care sa-i permita sa-si faca visurile sa devina realitate, frumoasa lady publica o serie de scrisori anonime care se bucura de mare succes si care ajung in scurt timp pe buzele tuturor celor din inalta societate. Lumea buna nu stie insa ca eroul ei cel imoral este inspirat de nimeni altul decat de indraznetul si nerusinatul Thomas Effington, viitorul duce de Roxborough.
Thomas a devenit, fara voie, protectorul lui Marianne si al surorilor ei, sosite la Londra pentru a-si face intrarea in inalta societate. Cum Marianne este decisa sa descopere placerile vietii alaturi de primul crai care ii iese in cale, Thomas hotaraste ca este cel mai simplu sa o tina sub supraveghere daca se ofera el insusi sa-i fie mentor. Totusi, fermecatoarea lady reprezinta o tentatie prea mare si, cand ii compromite onoarea, el se arata dispus sa accepte singura modalitate onorabila de a iesi din aceasta situatie: casatoria. Numai ca incapatanata Marianne sustine cu inversunare ca nu vrea sa se marite. Dupa mai multe incercari esuate de a o face sotia lui, Thomas se hotaraste sa-i dea cea mai buna lectie: o lectie de dragoste.”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. Am luat-o dar inca nu am reusit sa o citesc
    Din recenzie pare superba deci..trebuie sa ma pun cu burta pe carte! locco_smiley_29

  2. Iupiii,am citit-o! locco_smiley_9 locco_smiley_9
    Mi-a placut mult de tot,are actiune,are de toata si la final am ras in hohote locco_smiley_36 locco_smiley_36

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.