18.07.2014 „Trandafirul negru” de Nora Roberts-Colectia „Carti Romantice”

18.07.2014 „Trandafirul negru” de Nora Roberts-Colectia „Carti Romantice”

Trandafirul negru

Trandafirul negruVineri, 18.07.2014 apare cartea Trandafirul negrude Nora Roberts. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Vaduva cu trei fii mari, a supravietuit unei a doua casatorii dezastruoase, construind de la zero pepiniera in Gradina. De-a lungul anilor, aceasta s-a dovedit a fi nu numai o afacere profitabila, ci si un simbol al sperantei si al independentei pentru Roz si pentru cele doua femei care-i sunt aproape. Tanara Stella, care si-a gasit fericirea alaturi de atragatorul Logan, si proaspata mamica Hayley sunt ca niste surori pentru ea, iar cele trei impreuna reprezinta viitorul infloritoarei afaceri.
Dar acum acest viitor se afla in pericol, iar Roz stie ca nu pot duce singure aceasta lupta. Angajat sa cerceteze istoria familiei lui Rosalind Harper, doctorul Mitchell Carnegie descopera ca este la fel de captivat de strania poveste, ca si de Roz insasi. Si, in timp ce incearca impreuna sa dezlege misterul identitatii Miresei Harper, Roz isi da seama, uluita, ca se indragosteste de fascinantul specialist in genealogie. Insa totul se transforma intr-o cursa disperata pentru descoperirea adevarului inainte ca imprevizibila Mireasa sa se dezlantuie asupra celei care o poate ajuta sa isi gaseasca in sfarsit linistea…”

Sursa Carti Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.