Cum sa fii o fata reaCum să fii o fată rea de  E. Lockhart, Sarah Mlynowski, Lauren Myracle

La Editura Trei a apărut cartea Cum să fii o fată rea de  E. Lockhart, Sarah Mlynowski, Lauren Myracle

Vicky este fata rebelă al cărui iubit a ales să păstreze o tăcere ciudată de când a plecat de la colegiu; Mel e nou-venita, disperată să fie populară; iar Jesse ar face orice să evite un secret care i-ar schimba viața.

Fiecare dintre ele are propriul motiv să scape de plicticosul lor orășel, chiar și pentru un weekend. Așa că urcă în camioneta „împrumutată” de la mama lui Jesse și pleacă spre Sud.

Inimile se vor frânge, prieteniile vor fi puse la încercare, iar un străin ridicol de atrăgător poate da totul peste cap.

„Un roman spumos, cu dialoguri superinteligente și o intrigă alertă care trece de la scene în care ți se pune un nod în gât la scene în care te tăvălești pe jos de râs.” – Publishers Weekly

„O poveste amuzantă și antrenantă despre cum faci față mai bine greutăților când ai prietenii alături.” – ALA Booklist

E. Lockhart e autoarea romanelor Scandaloasa poveste a lui Frankie Landau-Banks (Editura Trei, 2015), finalist la National Book Award, Mincinoșii (Editura Trei, 2014), Lista iubiților mei (în curs de apariție la Editura Trei), Fly on the Wall, The Boy Book și Dramarama. În liceu a fost desemnată cel mai nepriceput șofer. Vizitați-o la www.theboyfriendlist. com.

Sarah Mlynowski a scris patru romane pentru adolescenți (Brass & Broomsticks, Frogs & French Kisses, Spells & Sleeping Bags și Parties & Potions) și șase cărți pentru adulți. A mers în multe călătorii cu mașina și s-a rătăcit de fiecare dată. Salutați-o și admirați-i fotografiile la www.sarahm.com.

Lauren Myracle este autoarea mi multor cărți, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winne Years şi The Internet Girls (sttyl şi ttfn) – romane scrise în stilul mesajelor instantanee – bestselleruri New York Times. Lauren conduce foarte bine și nu s-a rătăcit niciodată. Puteți să vă convingeți de asta și de alte minciuni la www.laurenmyracle.com.

La Editura Trei a apărut volumul colectiv Fulgi de iubire. Trei povești romantice de Crăciun, semnat de Lauren Myracle, John Green și Maureen Johnson

Editura Trei

6 COMMENTS

  1. Am vazut si eu cartea zilele trecute pe pagina celor de la Editura Trei. Suna interesant sinopsis-ul! Sper ca voi avea ocazia sa-l citesc anul acesta! Multumim pentru mini-descrierea romanului!

    • Am trecut-o pe lista de dorinte pentru ca ma atrage foarte mult. Vreau sa descoper ce anume au reusit sa faca acesti autori.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.