Cum am devenit Andrey Hepburn - Mitchell KriegmanCum am devenit Andrey Hepburn de Mitchell Kriegman

La Editura Polirom a apărut cartea Cum am devenit Andrey Hepburn de Mitchell Kriegman

Lisbeth, cel de-al doilea copil al unei familii destramate din Jersey, stie un singur lucru: nu vrea sa ajunga asistenta medicala, asa cum si-ar fi dorit mama ei. Vizitindu-si cea mai buna prietena, custode la Muzeul Metropolitan de Arta, are ocazia sa probeze rochia purtata de Audrey Hepburn in Mic dejun la Tiffany, celebra ecranizare a romanului lui Truman Capote. Ajunge astfel in preajma printeselor si mogulilor din Manhattan, care o iau drept una de-a lor si o invita la o petrecere. Este doar inceputul unei aventuroase calatorii intr-o lume pe care pina atunci o cunoscuse doar din reviste si de pe site-urile unor fan cluburi si in care, luata de val, intra in pielea lui Audrey Hepburn. Contrastul dintre viata de noapte petrecuta in cluburi si la evenimente mondene si munca de chelnerita intr-un mic restaurant din timpul zilei da nastere unei spumoase si interesante intrigi.
 
„Un roman ideal pentru fanii lui Audrey Hepburn si pentru cei ce cauta o cale de scapare din fata plictiselii cotidiene.” (Kirkus Reviews)
 
„Femeile din romanul lui Mitchell Kriegman sint reale, parca rupte din scene petrecute aievea, si surprind prin cele mai neasteptate reactii la tot ce li se-ntimpla.” (Santa Barbara Independent)
 
„Kriegman se misca printre personajele sale cu gratia unui Fred Astaire in ringul de dans.” (EverBeautiful.com)

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

6 COMMENTS

  1. am citit carti din colectia chic si cred ca sunt cele mai amuzante lecturi pe care am avut placerea sa le lecturez. Indiferent de starea ta de spirit o asfel de carte te binedispune si te face sa uiti de toate

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.