expertul seducator

Expertul seducător de Christina Lauren

citeste recenzia

La Editura Trei a apărut cartea Expertul seducător de Christina Lauren.

Al treilea volum al seriei Beautiful Bastard
Bestseller New York Times şi USA Today

Titlul original: Beautiful Player

O tocilară ispititoare. Un Casanova incurabil. Şi o lecţie de chimie între doi oameni, prea scandaloasă pentru a fi predată în şcoală.
Certată de fratele ei ultraprotector fiindcă-şi neglijează viaţa socială, Hanna Bergstrom decide să-i urmeze sfatul și să-şi caute un partener. Şi cine altul ar fi mai potrivit să o transforme într-o femeie dorită de toţi bărbaţii decât prietenul cel mai bun al fratelui său, superbul Will Sumner, aventurier şi playboy fără scrupule?

„Scene fierbinţi şi tensiune insuportabilă…” – RT Book Reviews
„Practic fiecare nou erou masculin din volumele seriei e fermecător. Nici Will Sumner nu se lasă mai prejos.” – Fiction and Fashion Book Blog
„O iubeam pentru că era atât de lipsită de inhibiţii — atât de pasionată, de încrezătoare şi de inteligentă. Şi îmi lipsea să-i simt corpul, să obţin plăcere de la ea şi, la dracu’, să-i ofer plăcere la nesfârşit.”

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard, încadrată în categoria adult fiction. Christina Lauren a iniţiat o nouă serie, Wild Seasons, odată cu lansarea romanului Sweet Filthy Boy.

La Editura Trei au apărut Ticălosul seducător şi Străinul seducător.

Editura Trei

3 COMMENTS

    • Am citit primele doua, chiar vreau sa descoper restul din serie. La fel ca tine Mara, sunt tare curioasa.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.