2Identitate furată de Mary Higgins Clark-Colecția Romantic Suspense

Astăzi, 14.04.2014, a apărut cartea „Identitate furată” de Mary Higgins Clark ce face parte colecția “Romantic Suspense”. Poate fi găsită la punctele de vânzare a presei, doar împreună cu ziarul Libertatea.  

Preț ziar + carte =13,99 lei

Scurtă descriere:

Aflată la începutul unei cariere strălucite în Manhattan, Alexandra „Zan“ Moreland, designer de interior talentat, încearcă să-și refacă viața după tragedia răpirii fiului ei, Matthew, în Central Park, la vârsta de trei ani. Doi ani mai târziu, în ziua în care Matthew ar fi împlinit cinci ani, ies la lumină fotografii care par să o acuze de răpirea propriului copil. Suspectată de poliție și chiar de apropiați, Zan este cuprinsă de frică și de disperare, ba chiar și de îndoieli privind propria nevinovăție. În același timp, descoperă cu groază că îi dispar bani din contul bancar și că îi sunt utilizate cardurile de credit. Cineva se folosește de identitatea ei. Dar cine încearcă să-i distrugă viața și, mai ales, de ce?”
Sursa Cărţi romantice

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 

15 COMMENTS

  1. AM CUMPARATO,ADINEAORI,ACUM cand ii va fii randul ei vom vedea.am retinut cartea de miercuri,de vineri,iar daca apare sambata si pe aceea. 😛

  2. Am terminat de citit aceasta carte.Ce pot spune despre ea este faptul ca de mult nu am mai citit o carte politista atat de bine scrisa. Pentru iubitorii genului polisit recomand aceasta carte ca fiind de 10 puncte cu felicitari! locco_smiley_20
    Loth, sigur este pe gustul tai aceasta carte 🙂 😀

    • Diana, din ce ne spui tu chiar pare o carte buna. Mie imi plac cartile politiste, deci va trebui sa o citesc. Dar, ce zici nu ne dai mai mu;llte detalii, intr-o mini recenzie. Asa ne putem edifica mai bine si eu chiar vreau sa aflu mai multe. Ma roade curiozitatea 🙂 .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.